Ojoj

Dålig uppdatering eller vad?

Aja, börjar med måndagen då, följde med Vickis hem efter skolan och åt våfflor och fick håret plattat innan vi drog till Falun med teatergruppen för att kolla på teater om när Stora Enso lades ner i Norrsundet. Jag tycker den var helt konstig, jag tror jag var för ung för att fatta den :s De pratade massa om politik och facket och andra konstiga tråkiga ord. Men aja. Jag var trött också, hade sovit 4 timmar på natten (jag har sömnproblem) och sen varit hemifrån sen 7 på morgonen & teatern började 19.00. När jag kom hem sen var jag så trött så jag började grina (gör jag alltid när jag är tillräckligt trött) och lade mig direkt.

Igår hade jag spanskaprov, jag tror det gick bra fast jag inte hade pluggat ett enda ord. Kom inte på vad lägenhet hette på spanska (apartamento/piso) och inte vad desfrutarse betydde heller (njuta, som jag gissade på men aldrig skrev). Men hyfsat för att inte ha pluggat tror jag det blev iaf. Sen hade vi dans med Cattis, klassen ska vara med på KFUM dansstudios uppvisningar i december så vi började jobba med Thrillerkoreografin som vi ska dansa :) SJUKT kul att vara zombies! Haha!

Idag var det mellstajoggen/löpet/promenaden. Man ska alltså gå/springa/jogga till Mellsta och tillbaka från maserhallen, 6 km. Vi gick, jag vickis och Fanny. Vill man vara duktigare kan man springa en eller flera rundor i mellsta också, man fick välja mellan att göra 6, 8, 10, 12 eller 14 km. Vi gick 6 km. För att göra "Hagaklassikern" skulle man springa 10 km. Orka! Haha vi gick 6 km på 1h 8min typ, NorriZ sprang 10 på 53min :o Aja. Vissa är bättre än andra på vissa saker, :p

IMORGON FYLLER JAG ÅR!



Gammal fjortisbild, haha :p

film, matte och dans

Ja, sov ganska länge idag men sov inte bra alls :( Tror det var för ljust, för varmt eller något. Såg på film ("9 månader") och gick omkring i pyjamas till typ 17, sen bytte jag till träningskläder och åkte iväg till dansstudion för teknikträning. Idag blev det extremt mycket snurrar, både chainesnurrar och piquesnurrar så man blev rejält yr! Emma hade med sig muffins för hon fyller år idag, det var mumsigt :) Sen stannade vi i Offroad kvaren halvtimme efter för att öva koreografierna, gick över förväntan! Det känns bra. Imorgon tror jag att jag skulle följa med Vickis hem, på kvällen ska vi till Falun och kolla på teater ("Jävla finnar", hanlar om nedläggningen av nåt bruk) med teaterklassen. Nu ska jag lägga in lite bilder från kameran, vi får se om jag lägger upp några här sen. Tjabba!

Nya bra låtar av Sean Paul :)




chill-lördag

Idag har det varit en riktigt lugn dag, har bara städat lite och chillat. Jag borde ha pluggat matte, men nejdå... (a) Det får bli en annan gång haha! Jag undrar varför man alltid har så lätt att skjuta på tråkiga saker fast man vet hur skönt det är när man väl är klar med dem? Men asså... jag orkar inte just nu... haha. Dålig ursäkt. Men matte B är faktiskt jobbig, det jobbigaste tycker jag är att vi har så få lektionstimmar i matte nu så om man inte räknar som en idiot på de 2 lektioner i veckan som vi har så måste man typ ta hem hela tiden och räkna. Och här hemma har man ju ingen mattelärare tyvärr. Men det är egentligen inte att förstå hur man gör som är svårt, jag fattar ju liksom, det svåra är snarare självdiciplinen och att få sig själv att ta tag i det! Haha! Tjabba!

Nationella skitdagen?

Dagen började illa, med nyheten om ett självmordsförsök... Det var riktigt tråkigt att höra. Jag hoppas att det löser sig. Fortsatte sen med att många var deppiga i skolan av alla möjliga olika anledningar tydligen mycket som har hänt alla just nu, själv började jag grina på svenskan för att jag inte kunde koncentrera mig på skoljobbet utan bara kunde tänka på hur det kunde ha gått inatt för hon som mådde så dåligt. Sången var inställd = 3 timmars hål. Åt lunch, mådde jätteilla, satt och pratade lite med kompisar. Sen gick jag och Vickis upp till teatersalen och släckte, drog för draperierna, tände lite blått och rött ljus och lade oss på madrasser med filtar och kuddar och lyssnade på musik. Vickis sov i typ 40 min och jag somnade nästan. På engelskan kollade vi bara på film, sen höll jag på att missa bussen. Fick även gå hem från stationen eftersom jag inte hade cykeln där :( Men det var iaf fint väder. Sen var jag med Sabina, något positivt iaf! Vi fotade lite, ni får se bilder sen. Sen har jag bara myst här hemma. Imorgon blir det också mys, och plugg! Jag ligger efter i matten som vanligt. Tjabba!

Förresten!

Glömde skriva hur det gick hos doktorn häromdagen,
han tyckte också det var konstigt att körtelfebern fortfarande är så som den är, så jag fick ta blodprov, typ 3 rör :s Han skulle ringa den här veckan om det var nåt konstigt men än har jag inte hört nåt. Om det inte var nåt konstigt så får jag väl fortsätta stå ut med det :/ :o
Handen och knäet tyckte han att jag skulle gå till sjukgymnasten /fysioterapeuten med, så jag gjorde det och de skulle också ringa när jag fick nån tid. Så vi får väl se hur det blir! Tjabba!

Torsdag! (höll på att skriva tisdag :p )



Helt sjukt! Jag skrattar så mycket hahahaha!


Igår var det orienteringsdag, det gick väl helt okej fast vi (pga mig) råkade bli lite lost in the skog. Stannade och åt blåbär i en kvart istället. Haha. Aa och sen så råkade vi ju (delvis pga mig) plöja oss igenom tätaste snårskogen... (a) Och blött och eländigt var det. Men vad gör man? Man får ju göra det bästa utav det! Vi hittade typ 7 kontroller sen orkade vi inte mer.
Dansen igår var ju tio gånger svårare än förra veckan, och då tyckte jag det var svårt... Därför har jag gått runt hela dagen och nynnat och övat lite diskret sådär, hahaha! Måste sett helt stört ut typ vid busshållplatsen där jag står och hummar och viftar med armarna och kliver omkring!
Annars har jag haft en trevlig dag, lite seg men helt okej. Och imorgon har jag en välbehövlig sovmorgon! Sen ska det pluggas matte hela helgen. Tjabba!

igår/idag

Hej! Har haft en superbra långhelg :)
Var ju först hos pappa fredag-söndag och sen igår kväll åkte jag in till Borlänge och skulle på fest hos NorriZ. Haha höll på att inte hitta först men ah, sen hitta jag iaf ;) Tur det!
Först var det bara jag, Vickis, Fanny, Nicklas och NorriZ, vi åt fransk chokladtårta och lyssnade på musik typ, jag fick en cider av NorriZ & vi hade väl kul, sen kom det typ massa mer folk :p Kände inte alla men ja, kul var det iaf, allmänt flummigt, haha. Men jag hade jätteroligt fast jag blev trött.
Alla drog typ runt tolv nånting, eller det vete sjutton vad klockan var. Men typ nåt sånt. Jag och NorriZ följde Vickis hem, sen på vägen tillbaka skrämde vi upp varann så jävla mycket, haha jag var riktigt rädd när vi gick över tivoliplatsen och så plötsligt var det nåt som lät. Jag bara hoppa till typ.
Men aa, jag skulle sova hemma hos NorriZ men vi kunde ju aldrig hålla käften utan bara snackade, så blev klockan typ 3 och då somnade han i soffan men jag låg fasen vaken till typ halv 6 och sen vaknade jag vid 9, trött som tusan. Vet ej varför jag inte kunde sova. Blev chokladtårta till frukost och så åkte jag hem med 11.50-bussen efter att vi hade stört oss lite lagom länge på "jackpot" på tv.n.
Idag har jag typ bara sovit, chillat, och så har jag bakat fika till imorgon. Vi har fikatisdagar i klassen ;)
Ska till doktorn imorgon, för handen som jag har ont i och för körtelfebern som aldrig går över. Så jag missar spanskan imorgon... oh no ;D haha. Och "TYVÄRR" så missar jag ju skollunchen också. Hihih. Blir lite drygt att först åka in på morgonen och ha teater, sen hem och till doktorn och äta, sen tillbaka igen för mentorstid, engelska och dans och sen hem igen. Jag menar det tar ju mellan 25 & 35 min att åka varje gång.
Men ja, nu har ni fått lite koll på vad jag har för mig igen, kan väl räcka så tycker jag. Tjabba!

PS. några bilder också såklart.







Yes, Tjabba!

tråkigt

Nämn något som gjorde dig glad igår: att det gick så bra både på teatern och sången!
Vad gjorde du kl 08 imorse: sov...
Vad gjorde du för 15 min sedan: läste bloggar, skrev på fecebook
Det sista du sa högt: "mm"  kanske :p
Det senaste någon sa till dig: massa åsikter om programmet "här är ditt liv"
Vad har du druckit idag: mjölk och vatten
Vad var det senaste du åt: Ben&Jerry's Phish Food :p
Vad var det senaste du köpte: Ben&Jerry's Phish Food :)
Vad är det för färg på din ytterdörr: mörkt brun hos pappa, vit hos mamma
Vad är det för väder hos dig nu: det var soligt på dagen men nu är det mörkt
Godaste glassmaken: Ben&Jerry's Phish Food/Chocolate Macadamia
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: nej, inte äkta kärlek. Gjorde förut.
Sover du tungt: om jag är riktigt trött eller behöver sova. Och om sängen är skön och ingen snarkar!
Drömmer du mardrömmar: det händer... drömt 2 gånger på kort rid om döden, först att jag skulle dö i cancer om en månad, sen att en kompis näsa blev svart och sen dog hon på sjukhuset :s
Trivs du med ditt jobb: jobbar icke, pluggar. Men där trivs jag.
Favoritlåt just nu: Boat Behind - kings of convenience är bra :)
Vad ser du om du tittar till höger: Olas säng
Vad gör dig glad just nu: Att jag ska dansa imorgon och att jag ska hem till Jonas på "fest" imorgon
Vad ska du göra härnäst: sova
Höger eller vänsterhänt: höger.
Humör just nu: trött, lite "down" pga av ont i huvudet & handleden
Favoritgodis: surt godis. saltlakrits. Turkisk peppar.
Kläder just nu: uppvikta jeans, grönblårutigtt linne, grön kofta
Sommarplaner: inför nästa sommar alltså? P&L.
Hur många kuddar sover du med: Har 2 men sover oftast på en, en jättemjuk & mysig.
Spelar du något instrument: nej, bara lite piano på musiklektionerna. sjunger.
Morgon eller nattmänniska: eftermiddagsmänniska tror jag.
Vad är viktigast för dig: vänner & familj . Dans.
Är du kittlig: som tusan...
Snarkar du: nej
Stjärntecken: våg
Äckligaste insekten: insekter har 6 ben så jag kan inte svara maskar och larver. Men det gör jag ändå. Får jäkla panik av maskar.
Stökigt eller välstädat: städat... men det håller aldrig särskilt länge :p
Längtar du mest efter just nu: Mina syskon som jag inte träffat på ett tag, en av dem inte på över 2 år...

höst

Lite gamla bilder jag har tagit, och redigerat:











Tjabba!

lördag

Vaknade typ 10 i 9 idag, sen åkte jag och pappa till Aspeboda GK och sen till byggmax, coop forum, ica maxi, Fröbergs och konsum, kom hem typ 12. Jag har sett high school musical 3 idag, grinade såklart (grinar typ till alla filmer -.- ) och ätit Ben&Jerrys Phish Food, asgod! Så har jag suttit ute och löst korsord i solen. Det är nästan sommarväder idag ju :D Grannen höll på och klippa gräset med en sån där gräsklippare utan motor, jag ba "hejhej" och satte mig i solen och chillade och åt glass. Stackarn :p Men vadå, har man köpt glass ska man väl äta den ;) Och har man långt gräs ska man väl klippa det. Haha! Life is unfair. Men idag äre najs living! Förutom att jag har ont i handleden, huvudet och bakom ögonen. Men men. shit the same. Tjabba! :)

helg!

Hej! :)
Idag har varit en väldigt bra dag! Konstigt att man kan ha så olika dagar!

Dagens schema:



Började som ni ser med naturkunskap, höll på med blandningar och kemiska föreningar och gjorde järnsulfid av järnpulver och svavelpulver. haha, roligt. Men luktade ÄCKLIGT! Sen hade jag svenska, skulle läsa om antikens litteraturhistoria men gjorde typ inget :p Gick och åt, för halv 12, på håltimmen, skulle vi spela upp teatern för en BF:1-klass. Det gick prima, bästa föreställningen :) Sen hade jag sång halv 1, (första delen av sånglektionen är Vickis), det gick också bra :) Sen engelska, såg på film (In the name of the father) och gjorde glosförhör, hann med 14.10-bussen hem! Bra dag!
Nu är jag hos pappa, ska kika på idol nu och sen ska jag nog chilla lite och sen sova. Imorgon får vi se vad som händer, om jag och pappsen hittar på nåt eller bara är hemma och myser. Det är vilket som, spelar ingen roll. På söndag kväll är det först träning (tror jag) halv 6, och sen ska jag hem till Vickis så ska vi gå tillsammans hem till Norriz och han ska typ ha fest/myskväll med några kompisar :) Så ska jag och Amanda sova där till måndag, (är ledig då) och sen börjar skolan på tisdag. På onsdag är det orienteringsdag... suck.
Tjabba!

Veckoschemat (har inte riktigt alla lektioner, men ändå:


update

Inte skrivit på flera dagar nu, har inte orkat. Men nu kommer en liten update! :)

Veckan har varit seg men har ändå gått fort. Hmm...? Aja men så känns det iaf, den har vart tråkig liksom men det känns ändå som det nyss var måndag och imorgon är det fredag.

I tisdags missade jag dansen med Cattis bara för att jag skulle till den himla tandläkaren :( Det var bara vanlig undersökning och så fick jag mintlack på tänderna ( DE HAR BYTT UT BANANLACKEN :D ) De skulle slipa en tand också som det har försvunnit en flisa ifrån, men det glömde de -.- Men skitsamma.
I går hade vi orientering på idrotten. Jaga hatar orientering, man måste j typ koncentrera sig och hålla på och läsa karta och så kan man gå vilse :( Det gjorde jag inte eftersom vi var på sportfältet, haha, men asså nästa onsdag ska vi ha orienteringsdag i paradisbacken/plättbacken (jag tycker plättbacken är ett MYCKET bättre namn, för den där jäkla backen och skogen runt är verkligen inget paradis! Mer en... plätt! ) Jag vill inte. Jag gillar inte orientering :( Vi slapp den här orienteringsdagen förra året eftersom vi inte läste idrott då (eftersom vi har dans så har vi bara idrott A, alla andra har idrott B också. Alla läser idrott A i 1:an & 2:an och idrott B i 3:an, men vi läser bara idrott A i 2:an och 3:an) men i år måste vi vara med :/ Måste även vara med på alla friluftsdagar och Mellstajoggen på typ en mil som vi också slapp förra året. Skit.
Igår kväll var det dans :) SJUKT snabbt gick det, svårt men riiiktigt roligt! Kommer bli superbra när vi sätter det sen! :D ÅH jag älskar dans.
Idag har jag haft ont i huvudet hela dagen :( Började dagen med dans, sen spanska. Kom nästan försent eftersom jag fick gå från stan till skolan för att jag missade bussen... Sen var det ensemblesång, gick inte bra idag :( Hade jättesvårt med stämmorna, och så kändes det som rösten fastnade i halsen! Sen var det teater, skulle ta några kort till en broschyr som ska ut till 9:orna.
Idag blir det jättegod mat, fattiga riddare. Som pankakssmet fast med bröd... aja svårt att förklara. Men gott! Sen ska jag se på idol och sova. Men nu ska jag spela lite escape-spel tror jag (fast jag klarar dem aldrig utan fuskar alltid!)
Tjabba!


Bilden är inte tagen idag.

:(



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Jag är trött, men jag har inte kunnat sova på felra nätter, jag kan liksom inte. Jag bara cvrider och vänder mig och vaknar 100 ggr/ natt och jag har provat ALLT! Öppet fönster, stängt förster. Extra täcke, varmt täcke, svalt täcke, inget täcke. 2 kuddar, 1 kudde, ingen kudde. Musik, ingen musik. Sova på rygg, sova på sidan, sova på mage. Det gååååår inte. Och nu är jag så himla trött så om jag inte kan sova ordentligt inatt så kommer jag vara himla grinig imorgon.
Dessutom har jag fått nån himla hosta, + att mina halskörtlar och mitt öga fortfarande är svullna. DET VAR I MAJ som jag hade körtelfeber! Ge dig nån gång himla virus. Och så har jag ont i knät, och himla läkaren ringer ju aldrig, de skulle ringa om de fick nån tid men eftersom det inte var "akut" så dröjer det väl... Men hallå, det är akut för mig, om jag dansar när jag har ont kanske det blir värre, och jag vill inte låta bli att dansa, dansen är allt. Vad är jag utan dans? Inte mig själv iaf...
Och jag saknar Sabina.

Var ute och tog några kort idag, de kanske kommer upp på bloggen imorgon.
Tjabba!

reklam!

Nu så tycker jag att alla ska läsa Matildas blogg! Hon är sjuk och behöver lite uppmuntran! Och så är hon jättesnäll och schysst. Så nu läser varenda en! Okej? http://zombiesdance.blogg.se/ !!!! Tjabba!

hej!

Idag ska jag städa mitt rum(skiiiiittråkigt) och sen ska jag iväg och dansa :):) Det är iaf kul! Dansen börjar klockan 4 och håller på till klockan 5. Men nu skriker mamma på mig och är skitsur för att jag ska städa så jag lär väl göra det... Tjabba!

Fest! :)

Ikväll var det överraskningsfest för Kajsa i min dansgrupp :) Hon fyllde 16 och blev kidnappad till Grytnäs bystuga där massa folk väntade, både hennes släkt, vänner och några från Offroad och Toadz då :p Hon kom med en hink och en palestinasjal över huvudet och så sjöng vi för henne och tog av hinken och sjalen och så började I Am So Me att spela och vi smällde "party poppers" på henne, haha. Hon blev jätteförvånad och hade inte anat nåt, tur det :D
Jätteroligt var det, vi dansade och sjöng med och åt tacos och tårta. Lekte lekar och skrattade. Jag hoppas att Kajsa är nöjd! Imorgon blir det extraträning vid 4, så jag ska väl sova snart. Tjabba!

så skönt...

...när man är så trött så man somnar framför tv:n. Höll på att göra det nyss. Det är så skönt :) Så nu blir det godnatt för min del, jag ska SOOOVA! Tjabba!



Snark...

fredag!

Idag är det fredag!
Hade sovmorgon, började 9.35 med svenska, men jag gjorde ingenting för jag var klar med fanatismuppsatsen :p äraren var jättenöjd med min sommarberättelse också :D Skulle spelat upp våran teater för BF1:orna sen men Liza var sjuk så det gick inte, men det gör inget, inte för mig iaf. Kanske blir nästa fredag. Hade sång sen, sjunger ju "Sweet child o' mine" med Guns 'n Roses, sjunger hela låten i overdrive (väldigt starkt och jobbigt) så man blir helt slut :p
She´s got a smile that it seems to me
reminds me of childhood memories
where everything was as fresh
as the bright blue sky <--- där får jag andas första gången, haha.
Aja.. Hade engelska sen, läraren hade fått reda på att vi hade gått till rektorn och klagat på honom så han verkade lite ledsen och så fick vi skriva upp förslag på vad vi tyckte skulle ändras. Sen slutade jag och gick till resecentrum och åkte hem. Funderade på om jag skulle till Café Peace&Love ikväll men orka. Har ändå ingen att dra dit med ;) Guldgossen som spelar där idag. Det blir hemmakväll med idol istället! Tjabba!

fanatism, idol och teater

Äntligen klar med uppsatsen om fanatism! Så skönt! :) Blev ganska nöjd faktiskt.
Har även hunnit kolla på idol, alltså en del är ju helt störda om de verkligen tror att de kan sjunga? Seriöst. Lite uppfattning om sin egen röst måste de väl ha? Inte för att jag skulle gå vidare, men jag söker ju inte heller, de som söker fast de sjungar som kråkor, vad tror de egentligen? :p
Aja, imorgon ska vi ha teaterföreställning för BF1:orna, våran teater om likabehandlingsplanen. Ska bli kul, och vi ska göra det på våran 3-timmars håltimme så det är najs, slipper man en del av den också. Annars brukar jag ha 4 lektioner på fredagar varannan vecka varav 3 räknas (sången är så kort), och 3 varannan vecka, varav alltså 2 räknas :p Mellan svenskan på morgonen och engelskan på eftermiddagen har vi 3 timmars hål, med bara en halvtimmes avbrott för sång typ. Men jaja, man får stå ut. Man kan ju passa på att göra läxor och sånt :)
Ska bli skönt med sovmorgon imorgon, det är typ sk2 och kanske några från E2b tror jag som har Nk imorgon, vi hade förra veckan. Nu är jag trötter så nu ska jag typ sova strax. Tjabba!

... ... ...

Jag har inte så mycket att säga... en ja, dansen igår var sjukt najs, dans är ju bäst som alla borde fattat att jag tycker, haha :p Missade musikalen Goodnight sweetheart, men kan ju betala och gå och se den sen. De andra säger att den var bra iaf.
Jag har blåmärken på knäna från dansen. Men ja, det är sånt man får ta. Nu äre såhär, att jag har ont i knät :( Jag vet inte om det är översträckt, eller om det är nån himla inflammation eller vad tusan det är men sjukgymnasten skulle höra av sig om jag skulle få en tid nån gång. Så vi får väl se hur det blir... jag vill bara inte att det ska hinna bli värre så att det blir svårare att läka... Får väl hoppas att de hör av sig snart...
Annars har jag haft en lugn och rolig dag, schemat:
dans 08.00 - 09.35
spanska 10.15 - 11.10
lunch 11.10 - 12.20
ensemblesång 12.20 - 13.50
teater 14.00 - 15.20
Sen gick bussen 15.40 så jag tog en promenad till resecentrum istället för att vänta på bussen vid skolan. Och det var tur att jag gjorde det för annars skulle jag inte fått nån sittplats, hela bussen var full i ungar. Men men. Träffade på Carro, hon skulle med samma buss. Det var väl kul, hade mycket att prata om iaf, för vi har inte träffts på cirka hundrafemton år.
Men nu ska jag ta och avsluta här, måste skriva om fanatism :( Himla skolarbete. Aja, Tjabba!

SNARRRRKKKK

Asså den här dagen har kännts som en hel himla vecka! Helt sjukt!
Började ju med att jag tappade min mobil igår när jag sprang till bussen, så såfort jag kom till skolan letade jag igenom hela skåpet för att vara säker på att den inte låg där. Saknade den så jäkla mycket men den var inte där :( :( :(
Hade teater första lektionen, hade kommit massa nya till vår teatergrupp, nu är vi typ 14 istället för 6 som vi var förut :o . Men men, det funkar väl också... teatern slutade 9.15 typ eller nåt sånt, sen hade jag ingen spanska, så istället för ett litet hål innan spanskan och ett litet hål + lunch efter, så hade jag hål + lunch i över 3 timmar. Men jag gjorde en spanskauppgift i typ en timme och chillade lite, gick även till expeditionen och frågade ifall de hade fått in en mobil, och det hade de! Efter typ niohundra frågor så trodde de på att den var min så jag fick tillbaka den! TACK, den som lämnade in den! Fick låna Norriz mobil och ringa mamma så hon kunde spärra upp den, hade spärrat simkortet igår. Så det var ju bra iaf!
Sen hade vi mentorstid, fick äntligen mitt busskort och så fick vi salta pinnar, haha :) Sen höll vi på och fjanta runt i teatersalen till "sex bomb" och "barbie girl" i typ en kvart, askul. Hade engelska sen men gjorde typ inget, läste kanske två sidor i min bok, haha! Gick även och lämnade tillbaka min biljett till "Goodnight Sweetheart", ska inte se den imorgon. Ska dansa istället, har ju längtat i en vecka :)
Aja, sen hade vi dans.. dagen bara fortsatte och fortsatte, haha! Känns som en evighet sen jag gick till bussen imorse! Men dansen var iaf skiiiitkul, Cattis är så bra lärare och går snabbare fram, roligare för mig! Började på en koreografi, askul.
Tog bussen, kom hem vid 5, sen har jag suttit här, plus att jag har käkat lite. Ska duscha och chilla och så ska jag se idol som har säsongspremiär idag! Najs!
Imorgon har jag sovmorgon till 9.40. Det är ju najs, men nåt som inte är najs är att dagen kommer börja med rugby, fotboll & 2km löpning. Najsigare är det ju att man bara har 3 lektioner och slutar 13.45! Puss på det! Tjabba!

skitdag!

Har haft ont magen och huvudet hela dan, frusit och mått illa :( Dessutom så har jag antingen glömt mobilen i skåpet i skolan eller tappat den när jag sprang till bussen. Skit också. Men annars händer det inte så mycket i mitt lilla liv just nu, jag har svårt för att bestämma mig om jag ska gå på musikal eller dansa på onsdag, jag tror det blir att dansa... har längtat ända sen förra passet slutade ju... men samtidigt vill jag se musikalen också. Varför ska det vara samma tid! :@ Aja... nu ska jag typ ta på mig sockor och myskläder och lägga mig och läsa/sova lite. Tjabba!

sorry...

Förlåt för kass uppdatering men jag orkar inte blogga. Har inget att skriva. Glömde dansen idag ( :((((((( ) och nu ska jag gå och duscha och sova. Tjabba!


Trötter

Nu ska Lisa gå och sova :)
Kolan jag kokade blev jättegod och jag har ätit alldeles för mycket av den så jag mår lite illa, ska bli skönt att krypa ner i sängen, kanske läsa lite och sen sova länge i min sköööööööööna säng! :D Åh vad jag älskar att få sova ut när man är trött. Men jaja, nu ska jag borsta tänderna och sådär :) Tjabba!

fryser

Jag fryser :( Jag vill inte ha höst. Visst jag fattar att det är fint osv men hallå, det regnar hela tiden. Det är väl inte kul heller! Och det är kallt så man fryser hela tiden och kan inte ha klänning. Och det är inte sommar så man kan inte gå ut utan att behöva krångla på sig strumpor och skor och jacka och sjal osv. Och det går mer och mer mot vinter :( :(. ÅH, vill inte! :( Sommaren är bästa årstiden enligt mig. Men, ska inte klaga nå mer. Det gör tyvärr inte saken bättre... Jag vill åka utomland. Nä men sluta nu Lisa, ge dig.

Jag har just kokat kola, mitt lördagsgodis, haha ;) Ska väl titta efter om det går nån bra film ikväll eller nåt. Men jag ska gå och lägga mig ganska tidigt också, det gäller att passa på att sova mycket när jag är hos pappa, har så jääääkla skön säng här :D Haha, Tjabba!

skola shopping och pappa

Skolan idag var väldigt soft, först nk, sen svenska, hål i 2 h, enskild sång och engelska. Sen gick jag till kupolen, köpte lite kläder på rea... handlade för 186 kr= en kofta från cubus, 2 linnen & en t-shirt från kappahl och en ring från Ur&penn. Om det hade varit ordinarie priser skulle det ha kostat 755 kr. Bra fyndat tycker jag, haha :)
Nu ska jag packa i extrem-speed, ska strax gå hem till pappsen! Tjabba!








najs dag!

Ännu en skön dag, började med dans imorse, eller egentligen började jag väl med en pronmenad till dansstudion, fick gå av bussen vi banverket för den gick inte genom stan? Oookeeej... Nästa gång tar jag vanliga bussen! Aja men sen var det iaf dans, det var helt okej, vi fick koreografera lite själva fast m,in och Vickis koreografi var lite lätt kanske. Sen var det språk, segt men soft, och så ensemblesång, så jäkla kul alltså, älskar den lektionen! Teatern var inställd för Tina var sjuk... så vi slutade 13.50. Fick även reda på att nästa onsdag 19.00 får vi i musikalklassen gå och se Goodnight Sweetheart gratis på Maxim :) Härligt! Tyvärr kom jag just på att jag har min älskade älskade dans då! Den slutar 19.00 och då börjar musikalen. Kan inte nån uppfinna en teleporteringsmaskin?! Skulle vara väldigt uppskattat, lovar...
Efter skolan gick jag och Sabina och hälsade på på Djuråsskolan, alla lärare frågade 20 frågor om gymnasiet... tjatigt blev det! Sen tog vi och gick hem till Sabina och tog det lugnt, kollade lite på True Blood och åt mellis, gick till Konsum och köpte godis (äckligt! :s ) och tuggummi och sen gick vi till låg/mellanstadiet och åkte linbana och åkte karusell, haha askul:D Vi höll på att flyga av och shit vad yr man blev ;p Sen låg vi i den stora gungan i säkert en timme och snackade och kollade på alla småbarn som lekte i klätterställningen, jag ville också men småbarnen försvann ju aldrig -.- Sen blev jag hämtade av mamma och sen har jag bråkat som tusan med henne, bara för att man stör sig på nåt och säger till så blir det ett himla humör. Men jaja... Nu ska jag snart sova, sov bara 5 timmar inatt pga EN VISS PERSON som skickade sms och var rädd för spöken. Haha, hoppas du kan sova inatt Ferre. Tjabba!

(och nån gång ska jag ladda upp en massa bilder, men inte nu.)

(Y)

Bra och skön dag idag, vaknade 8, tog bara på mig idrottskläder och tog bussen till Maserhallen klockan 5 i nio, hade idrott med lite löpning och crosstraining, bollsporter och spjutkastning, sen följde jag med hem till Vickis och väntade på min buss hem som gick 11.50. Skönt med bara en lektion, matten och naturkunskapen var inställda. Sen har jag mest suttit och segat tills halv 6 när dansen började.
Jag tror alla har fattat att jag är helt galen i att dansa, det är så freaking roligt. Började på en koreografi idag, verkar bli jättebra det här! Det känns bra! :D Åh vad jag längtar till nästa onsdag nu...
Imorgon börjar dagen också med dans, jazz (i skolan). Det är väl också helt okej men inte samma sak... På min dansskola har jag dansat sen jag var 9 och där har jag tagit mig till näst bästa gruppen och får turnera och så, det är väldigt hög nivå, på skolan tar vi det liksom ...från grunden igen. Lite boring men helt okej ändå... man kan ju alltid lära sig nåt nytt.
Men nu ska jag hoppa in i duschen! Ska bli superskönt... kanske till och med ska ta mig ett bad? Så får det bli, sen ikväll är det sista avsnittet av So You Think You Can Dance :) Tjabba!

Bilder från lägret!

Nu kommer bilderna från lägret! Om nån vill att jag tar bort en bild så säg till :p

Amanda och Stina-Kari

Erika Hanna Emma och Mikaela

Sofie Nicole och Natalie

Sandra och Frida

Kajsa och Carin

Erika Eva och Hanna

Erika Eva och Hanna

Emma och Hanna

Amanda Kajsa Emma Eva Erika och Mikaela

:D

RSS 2.0