What's going on

Hej. Idag har jag mycket att berätta med tanke på att det är ungefär två månader sen jag skrev här sist!

Till att börja med kan jag ju säga att allt är fixat med ansökan till BDC nu. Jag skickade in alla papper till Blueberry idag! Så nu väntar jag spänt på ett positivt besked. Håller tummarna! När jag fått veta om jag kommer in så är det fortfarande mycket som måste fixas. Visum, CSN, flygbiljett, mediciner, osv. Men jag har i alla fall kommit en bit på väg och om två månader är jag förhoppningsvis där, i New York, redo att börja skolan.

De senaste två månaderna har jag gått en kurs som heter Unga till arbete, genom arbetsförmedlingen. Det låter himla tråkigt, men det har varit så förbannat kul! Är faktiskt rätt ledsen att kursen tog slut. Vi var runt 12 stycken tror jag, som träffades och åt frukost och spelade biljard och pingis och lyssnade på föreläsningar och lärde oss massor och såg på filmer osv. Skönt att ha en anledning att stiga upp.

Jag har dock börjat vikariera inom förskolan nu, så ibland har jag i alla fall en anledning att gå upp... Det jobbiga är att man får veta samma morgon om man ska jobba eller inte. De kan ringa vid kvart i åtta och säga att man behövs på förskolan vid halv nio, vilket är lite stressande. Jag skulle gärna vilja veta dagen innan om jag är ledig eller inte, men men, sånt är livet.

Och så har det blivit vinter och det har snöat hela dagen och det är kallt och halt = svårt att gå ut och springa som jag har vande mig vid att göra varje morgon innan kursen. Nu är jag lite osäker på vad jag ska göra! Jag vill ju fortsätta träna fast det är vinter! Känns dock sådär att betala 400 kr/månad +7-800 i medlemsavgift för att kunna träna på gymmet här i närheten när jag bara har två månader kvar här hemma. Hmm. När jag kommer till New York blir det i alla fall 18 timmar dans i veckan och säkert en och annan springtur/powerwalk i Central Park, haha.

Allt springande och kaloriräknande och att jag slutat äta så mycket skräp de senaste månaderna har dock lett till att jag äntligen tappat de 6 kilo jag ville bli av med, så det är jag nöjd med! Inget är omöjligt och nu trivs jag mycket bättre med mig själv.

Haha ja det var väl ungefär vad som har hänt och händer just nu! Det blir lite långt emellan gångerna jag skriver här som sagt.. Men det är så mycket lättare att bara lägga upp en bild och några ord på Instagram! Det går så mycket fortare. Ni kan följa mig där om ni har lust; bearsdaughter är mitt användarnamn.

Puss @ kram!



RSS 2.0