seg dag

Den här dagen har gått ovanligt segt tycker jag, fast jag har haft hyfsat roligt ^^ Brukar ju vara så att har man tråkigt så går tiden saktare och har man kul går det snabbt (tyvärr, vore bättre om det var tvärtom så man blev av med det tråkiga och så det roliga räckte längre). Men idag gällde tydligen inte den regeln :p
Dagen började med att jag fick panik över att mitt busskort var borta. varför är det alltid så? I sista minuten innan man måste springa till bussen kommer man alltid på nåt som MÅSTE has med (är has ett ord?) ... Sen får man ännu mer bråttom till bussen men på något mirakulöst sätt hinner man alltid med. Jag tror faktiskt inte jag har missat bussen nån gång, kanske möjligtvis en gång. Det är bra gjort av mig! :)
Sen fortsatte dagen med ca 78535 lektioner. Men som sagt, hade hyfsat roligt ändå.
Jag lyckades faktiskt läsa läxa på bussen hem, nästintill utan att bli åksjuk! Gud så praktiskt, om läxan redan är gjord när man kommer hem! Haha! Hade förstås mycket kvar när jag kom hem också, men ändå, det är alltid något! Nu ska jag ta och lyssna lite på musik och så, tyvärr har jag inte lagt in bilderna från lägret på min dator än och jag orkar inte nu för den är inte på (skriver fråmn mammas). Men ni ska få se dem nån gång, promise! Tjabba!

hemma från lägret!

Lägret var härligt! Superkul. Förutom att jag låg vaken mellan 23.00 och 02.40, och mellan 03.00 och 06.00 på grund av att folk snarkade som galningar. Och sen blev jag väckt 07.45.

Men nu har jag sovit ett par timmar till och läget just nu kan sammanfattas med ordet "aj". Men det är så värt det :) Det är så himla roligt att dansa, jag vet inte varför men jag blir glad av det, känns lite som att man kan glömma allt annat för en liten stund och bara ha danssteg, rhytm och musik i huvudet. Härligt är det i alla fall!

Vi började lördagen klockan nio med att prata och leka lite för att få ihop gruppen. Sen körde vi igång med uppvärmning, styrka, teknik, vilket vi höll på med i ca 5½ timme sammanlagt. Lunch åt vi på trollkrogen. Hann även med att bestämma ett tema till turnén i maj. Ser verkligen fram emot det, tror att det kan bli väldigt bra i år :D Middag åt vi på pizzerian, jag åt kycklingrulle, supergott. Blev dock mätt efter halva, haha.

Vi gick och lade oss vid 23.00 som sagt, efter att ha retats med och skrämt några småungar som lekte spioner utanför fönstret ^^ Sn låg jag vaken hela natten tills jag kl. 06.00 tog min madrass och gick ut och lade mig i omklädningsrummet, där Eva redan låg. Även hon hade fått nog av snarkningar (;

07.45 vaknade man, sen var det frukost och ihoppackning. Kom fram till några låtar som ska vara med i showen och sen var det uppvärmnings, styrka och teknik igen. Körde även improvisation, HAHA. Vi var två gäng, fjortisar och aliens, jag var fjortis. Vi skulle till en busshållplats för vi hade varit på fest och skulle vidare till efterfesten. Aliensarna skulle också till busshållplatsen, den var nämligen deras rymdskepp. Så möttes de och vi på busshållplatsen, haha. Och allt det här skulle vi liksom dansa :p Det blev lite komiskt ;)

Men nu är jag hemma som sagt, ska göra svenska och äta och sen ska jag lägga mig igen. Trött så det smäller om det. Hahah, Tjabba!

 

Ps. bilder kommer såfort jag har fått in dem från kameran.


spöregn

Shit asså, det var länge sen det regnade såhär mycket här! Jag tror det har lugnat sig nu, men för en stund sen så bara vräkte det ner och hela gatorna är nu täckta av vatten och bäckar, ca 5 cm djupt minst på vägkanterna och flera centimeter över hela vägarna. Det bara forsar! Tänk om det blir värsta översvämmingen haha :p Jag och Ola gick ut med paraplyer när det regnade som värst, när vi kom tillbaka var både byxor, skor, strumpor och jackor genomblöta. Men mysigt var det, fastän man knappt hörde vad man sa för allt regn.
Har packat till lägret nu också. Det gick snabbt, behövs ju inte så mycket. Men nu ska jag måla naglarna och hoppa i säng snart. Tjabba!

God kväll ;)

Nu blir det tv och sen sängen! :) Jag ska orkar upp 07.30 i morgon. SNARK. Men det är pga dansen och då är det helt okej (; Japp, det blir dansläger i två dar nu, kommer vara halvdöd på måndag men äh, träningsvärk är bra så man känner att man lever, haha.
Åh jag åt jättegod middag idag, pasta med Ajvar Relish och salami och mozzarella och sockerärter. MUMS! På tal om mat så satt jag framför en kille på bussen idag som pratade om att det var bra skolmat i Borlänge. Seriöst! Undrar vad han har ätit för nåt förut om han tycker skolmaten är bra :s
Men jaja, nu ska jag softa i soffan, tjabba!

God morgon :)

Vaknade vid halv elva typ, jag har bara en lektion idag. Den börjar 13.20 och slutar 14.10, så idag är inte precis en jobbig skoldag, haha. Fast fredagarna brukar inte vara så softa, jag lovar (; Jag brukar ha tre lektioner och sjutusen timmars hål. 
Igår började ju ensemblesången som sagt, vilket var skitkul, men vi har fotfarande solosång också på schemat :) Just nu har vi tema rock och jag ska tydligen sjunga "Sweet child of mine" av Guns'n'Roses. Kan nog kanske bli bra. 
Men nu ska jag nog ta och äta lite frukost och fixa mig och sen ska jag väl ta och pallra mig iväg till busstationen. Tjabba!

sova (ja faktiskt!)

Nu ska jag duscha, sen ska jag göra läxa som jag har till imorgon och sen ska jag sova. Jag vill det :p Tjabba!

bra dag :)

Jag hade inte alls 3 timmars hål idag! Jag hade enseblesång med klassen, 2 stämmor med 3 pers i varje stämma blev det, men det lät faktiskt bra :) Jag fick vara sopran och vi sjön "aint gonna let nobody" och "like a prayer", sjukt kul!
Men om vi ska ta dagen från början så startades den med 1 timme & 20 min jazzdans, inte så drygt att dansa på morgonen som man kunde tro. Man blev pigg av det. Och så fick vi "goodiebags" med varor från coop forum på stan, haha.
Hade språk, lunch och sång, sen teater som sista lektion. Vi övade på föreställningen vi ska ha om likabehandlingsplanen och mobbning för hela kulturarbetslaget + andra elever + kanske för alla lärare. Den är faktiskt ganska bra nu.
Höll på att somna på bussen på väg hem, satt längst bak och halvlåg över 2 säten, kanske borde lägga mig tidigt ikväll. Åh vad skönt. Det ska jag nog. Det blir ju inte så mycket sova i helgen, ska på dansläger mellan 09.00 på lördag morgon och 12.00/13.00 på söndag. Vi kör väl igång senast 09.00 på söndag också tror jag säkert :p Men jag offrar gärna lite sömn för att få dansa. Lugnt för mig!
Nu ska jag strax äta middag, det blir kycklingwok med creme fraiche och kokosmjölk, sambal oelek och grönsaker. Najs! Tjabba!

mår bättre!

Nu mår jag bättre så antagligen går jag väl till skolan imorgon :)
Börjar med dans, sen hål i nån timme, spanska, hål i 3 timmar, teater. Sen slutar jag. Drygt med hål men bra med mycket tid att ta igen vad jag missade idag och göra läxor :) Nu ska jag sova. Förhoppningsvis är jag inte supersnurrig imorgon med. Tjabba!

sjuker!

Jag är sjuk :( Jag är typ förkyld och så är jag hur snurrig som helst, eller det var värst imorse men fortfarande inte bra. Påminner om när jag hade inflammation på balansnerven, förkylningen satte sig liksom på balansen haha. Det kanske är det jag har igen. Då kunde jag inte ens vrida huvudet som jag ville och det kunde jag inte imorse heller för då snurrade det bara. Kunde bara sova på rygg :p Så jag blev hemma från skolan idag. Sov till 11, sen läste jag och åt lite nudlar och tittade på tv. Sånt där som man får göra hela dagarna när man är sjuk! Dumt att jag redan kommer efter i skolan bara. Jag brukar vara bra på sånt.

Nu har vi varit och hyrt en film som vi ska se ikväll och så ska vi kanske baka "oopsies" :) Det är jättegoda "bröd" som består av bara ägg och philadelphiaost.

Hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan åka till skolan, vill inte bli efter :/
Såfort man blir lite förkyld nu så blir ju både man själv och alla runt en helt hysteriska och ba " svininfluensa!!" xD
Hörde just på radio att det var 4 st svenskar i 30-årsåldern som var livshotande sjuka i svininfluensa, 3 vårdas på karolinska och en i danmark. Låter läskigt. Tjabba!

Tisdag!

Tog skolfoto idag, inte kul! Imorse tyckte jag att jag såg helt okej ut men håret hinner ju tex förstöras innan fotot ska knäppas -.- Och fotografen tog bara ett gruppfoto och sen hade jag inget att säga till om även fast jag såg knäpp ut och flera andra också ville ta nytt, blä! Enskilda blev kanske okej, men inte bra! Hata skolfoto, blir aldrig bra.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, hade tänkt att gå och lägga mig tidigt men sen kom jag på att det är So You Think You Can Dance ikväll mellan 21.55 och 23.40, och det vill man ju inte missa! Bästa programmet på TV ju :) Ade och Melissa gjorde ett väldigt vackert framträdande om cancer, kan lägga in länken här: http://www.youtube.com/watch?v=OrILXIASpSM
Så fint! Har många fler favoriter också men dem tar vi en annan gång (;
Det är även Linas kvällsbok ikväll på 5:an, vi får se om jag ar lust att se den... ÄLSKAR boken, fick den i 15(eller16?)årspresent av min storebror Hendrik och har läst den många gånger. Tyvärr är filmen väldigt mycket sämre enligt mig. Men men, vi får se. Nu ska jag i alla fall inte skriva nåt mer, skriver kanske mer sen om jag har nåt att säga :p Tjabba!

lektionsstart

Idag var som en andra skolstart, började ju egentligen i onsdags men det var först idag som lektionerna började på riktigt. Känns helt okej faktiskt, utom matte B som känns som ett omöjligt uppdrag! Man fick välja på två olika böcker, den vanliga och en lättare, jag tog Matematik B light , den lättare alltså. Hoppas jag klarar G åtminstone! Hade VG i matte A (vet inte hur det gick till riktigt) men har på känn att matte B blir MYCKET jobbigare. Shit också.

Imorgon blir det skolfotografering och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig :s Vi får se vad det blir helt enkelt... Jag lär väl stå och prova kläder hela kvällen. Viktigt att bli bra för det är samma katalog till alla gymnasiskolor i Borlänge + Säter, typ 8 stora skolor eller nåt, så om man ser ful ut på kortet så ser man ful ut för flera tusen pers :(

Aja, det löser sig förhoppningsvis. Nu ska jag klicka runt lite här, haha. Tjabba!

hemma

Har kommit hem nu från 1½ dygn som barnvakt åt tre små busfrön tillsammans med Sabina och Julia. Natten bjöd på 4 timmars sömn och en himla massa spring, dagarna bjöd på ett väldigt intensivt tempo, haha. Men idag somnade alla ungarna typ runt 3-4, vi hade väl lekt slut på dem helt enkelt, hahah! Ja för vi var ju såååå seriösa och vuxna hela tiden (; NOT...
Det har konstaterats att jag går att bygga om till en helikopter ( ni får se bild typ imorgon xD ), att Julia är en svanskota, att jag är ett stort fult ljud (?), osv... Ja herregud. Imorgon är det skola och jag börjar med spanska klockan åtta. Dessutom så är det möjligt at vi ska ta skolfoto imorgon (eller på tisdag eller onsdag) Så nu är det nog bäst att jag går och duschar och går och lägger mig. Tjabba!

hos pappa :)

Sitter här hemma hos pappa, han kollar på friidrotts-vm och jag sitter här. Har ätit middag och ska sova här inatt, ska egentligen vara här hela helgen men det blir bara inatt eftersom att imorgon ska jag och Sabina åka till hennes kusiner och vara barnvakt åt dem till på söndag kväll :) Tänkte kolla lite på TV, kanske blir Catch me if you can eller Nanny Diaries, vi får se. Om jag ens orkar se på nåt, kanske läser istället :) Håller på och läser systrar i jeans, bra böcker faktiskt. Kan läsa i timmar i sträck. Aja, vi får se när jag skriver nästa gång, antingen imorgon eller på söndag. Tjabba!

Romme åt fel håll

Nu är jag hemma från den himla friluftsdagen, fy fan alltså. Att gå UPPFÖR en lerig, stenig, svart backe ned gräs upp till knäna är inte att rekommendera tycker jag! Don't do it! Man ska ju åka nerför! Aj mina ben :(
Nä nu känner jag mig gnällig, haha, nu får vi hitta på nåt roligare att snacka om! Eeh... hum... Jo! Jag träffade på Carro idag, åkte samma buss in till Borlänge. Det var kul har inte träffats sen typ i... herregud jag kommer knappt ihåg. Sen SBN?!?!?!? Åh jösses! Tusen år sen! Men aa det var i alla fall roligt att ses :) Fick mycket tid att prata med Margaret och Rebecka också. Trevligt!
Nuska jag snart gå hem till pappa, innan middan iaf. Ska sova där till imorgon :) Lär väl skriva mer senare idag. Tjabba!

Godkväll (;

Hej. Det enda jag kan tänka på nu är att jag INTE vill gå uppför Romme Alpin imorgon. Lågstadiefasoner! Varför ska typ 8641789 tusen 17-åringar traska uppför en slalombacke och lösa några himla "uppgifter", grilla korv och sen traska ner igen? Kan vi inte få åka lift? :D Då vore det en helt annan sak! :p
På måndag börjar i alla fall de riktiga lektionerna. Jag har just kommit fram till att jag kommer ha min spanskalärare från högstadiet i spanska 4! x) Än blir du inte av med mig Anna, haha :D Fast jag är ju snäll (;
Aja, nu ska jag läsa lite grann och sen sova, jag sov jättedåligt natten till idag :( Tjabba!

PS: JAG VILL INTE GÅ UPP HÄR MED TRÄNINGSVÄRK

Offroad

Jag kom med i Offroad :D Hoppas det blir lika roligt som förra året! Måste nog säga att jag är lite avundsjuk på dem som kom med i Toadz men det kommer ju fler försök :) Offroad är inte heller fy skam minsann! Längtar redan till turnén i maj!

Idag i skolan hittade vi på en hel teater om mobbning som ska spelas upp på tisdag inför 60-65 pers, hela arbetslaget. Handlar om "likabehandlingsplanen". Ska bli kul, jag spelar mobbare, man känner sig skitelak :s

Tjabba!

audition är över!

Äntligen har jag fått dansa igen! Har längtat sen sista showen var över i våras.

Jäklar vad jag är slut.
Vi körde hela uppvärmningen (en koreograferad låt på ca 7.20 min och några låtar till + hela styrkeprogrammet). SHIT! Ungefär såhär är styrkan: 8 vanliga situps, en jättelångsam, 8 snabba, 2 jättelångsamma, 8 åt höger, en jättelångsam "runt" åt höger, 8 åt vänster, en jättelångsam "runt" åt vänster, sen sträcker man benen rakt upp i luften och gör 8 framåt, en som man liksom ska hålla sig kvar uppe, sen en 8 snabba, en som man ska hålla kvar,  8 höger, 8 vänster. Det blir typ runt 70 nånting. Sen vänder man sigg om och kör plankan, vanligt i en 8:a, sen en 8:a när man går upp och ner, sen stilla en åtta på höger fot, en åtta upp och ner, en åtta på vänster fot, en åtta upp och ner. Sen armhävningar, 8 långsamma, 8 snabba, en skiiitlångsam, 8 långsamma, 8 snabba, en lååångsam. Sen sätter man sig och gör nån roddgrejs i typ 100 000 år. Sen är det klart. Eller nej. Sen börjar teknikträningen :p
ÅH VAD DET ÄR KUL :D Och det känns så bra efteråt. Men gissa vem som kommer ha ont imorgon!

Idag har jag gått 3 km stavgång, gått 1,7 km, dansat+styrkan som jag beskrev, cyklat 3,4 km. Jag  är trött :D
Tjabba!

AUDITION

Audition audition audition audition audition audition audition!!!!!!!

första skoldagen

Då var den avklarad, läsårets första skoldag. Nu går man i tvåan :D Fatta vad stor man känner sig mot alla små plutt-ettor hihihi! Man får så mycket självförtroende av att veta att man inte är minst längre!
Idag var det bara upprop och så fick vi träffa klassen och sådär, nu är vi bara 6 stycken i klassen (jag vet, miniklass :D ) så vi får läsa med språkklassen & en ekonomiklass. Det ska nog bli bra! Känner dem flesta i språkklassen och ett par stycken i ekonomiklassen iallafall, och såklart alla i min klass.
Imorgon ska vi ha nån form av klassdag och bara umgås typ men på fredag ska vi till Romme och GÅ UPPFÖR slalombacken! Fy vad jag hatar såna här friluftsaktiviteter som skolan hittar på, vad är poängen liksom? Gå uppför, lösa nån himla uppgift, grilla korv och sen gå ner igen.  Kom igen, servera bara äcklig korv i matsalen istället och så kan vi väl gå nån tipspromenad runt skolbyggnaden istället. Slalombackar är inte till för att gå uppför.
Vi börjar läsa enligt schema på måndag, förhoppningsvis blir det många ändringar för just nu ser mitt schema helt fruktansvärt ut;

Nu ska jag käka lunch och peppa för dansaudition ikväll! Tjabba!

kväller!

Nu ska jag dricka chai-te (det godaste téet sen te blev uppfunnet, smakar kanel och pepparkaka), måla naglarna och läsa en bra bok, sen ska jag sova för att imorgon börjar skolan :o 

Och så måste jag bara säga att mina och Sabinas planer på att flytta till USA och bli Au Pairs eller personliga assistenter åt Adam Lambert är helt störda :D Puss på dig bästavän :D<3

shopping

Idag har jag varit på kupolen. I 5 timmar.
Lite tråkigt att gå själv kanske, och lite krångligt när man måste hämta en annan storlek, men jag tror inte någon skulle stått ut med sättet jag shoppar jeans och bh på... Ungefär såhär gick det till;

Jag kommer till kupolen och går upp till Cubus, för på deras hemsida fanns snygga jeans. Självklart finns inte jeansen i butiken, men jag blir kvar där en stund för att kolla på underkläder som jag ändå ska ha. Självklart är min storlek slut i typ varenda modell. Letar i typ hundra år men hittar bara en som jag provar och som mot alla odds passar. Bestämmer mig för att prova några andra först. Går sen för att leta jeans på andra affärer. Tittar på hm, lindex, kappahl, åhlens men alla jeans är fula. Åhlens har dock snygga sjalar. Går till Vero Moda och provar ett par men det är fel storlek så jag måste klä på mig och gå ut och hämta ett annat par. De sitter inte bra. Går ut från Vero Moda men vänder på vägen för att kolla på en sjal jag gick förbi, tittar lite på den och kommer på att den inte är fin så jag går ut igen. Går förbi Gina Tricot och bestämmer mig för att gå in. Provar 2 olika sorters jeans. De ena är inte snygga och de andra fel storlek men sitter bra ändå. Går ut ur provrummet och bestämmer mig för att prova en mindre storlek senare, nu har jag varit här så länge så jag vill inte springa ut och in i provrummen mer. Dessutom är det varmt. Mamma har ringt så vi bestämmer att träffas vid entrén eftersom hon är i Borlänge. Vi går runt lite och så kommer jag på att jag är skithungrig. Vi går förbi matpalatset men det är så dtyrt, går runt inne på ica men jag vill inte ha nån sallad. Får pengar av mamma och går och äter en chicken wrap på McDonalds. Går sen tillbaka till ica och köper en drickyoughurt och chokladbit. Försöker tänka ut vad jag ska göra nu och bestämmer mig för att köpa den där bh'n. Men först måste jag prova den igen. När jag ska göra det hittar jag en annan bh som också är bra. Nu får jag beslutsångest men bestämmer mig till slut för den första. Nu då? Jeansen, tänker jag och går ner till Gina igen. Måste testa en mindre storlek, och de som jag testade förut. Provar båda paren två gånger och bestämmer mig för den mindre storleken. Köper dem. Nu måste jag ha nagellack! Kollar på lindex men de har inget bra. De har dock en snygg sjal... provar några bh'ar men nej. Kollar på hm efter nagellack, och sjalar. De har både bra nagellack och snygga sjalar men jag tror inte jag ska köpa nån sjal... just nu iallafall. Måste kolla på kicks också om de har bätre nagallack. Det har de inte så jag köper det som är på hm. Kollar på sjalarna igen och sen kollar jag på sjalarna på åhlens och MQ. Bestämmer mig för att inte köpa någon sjal. Går till rusta och köper 2 5-ämnes kollegieblock efter en stunds velande om vilken färg jag ska ha. Sen går jag till resecentrum och väntar på bussen i en halvtimme och sen äntligen åker jag hem. 

Föstår ni varför jag inte frågade om nån ville följa med? Jag visste att det skulle bli såhär! Haha!

Imorgon börjar skolan. Jag längtar till sommarlovet. Tjabba!

nostalgi

Har ätit kräftor till middag :) Kommer ihåg kräftskivorna vi hade på rondellen där jag bodde förut när jag var liten, det var jättemysigt! En sen kväll i augusti brukade alla som bodde på gatan hjälpas åt att sätta upp partytält på rondellen, sen tog alla med sig kräftor och ånt och så satt hela kvarteret tillsammans och hade kräftskiva, sjöng och barnen lekte... nej nu ska vi inte bli nostalgiska här, haha! Men jag tycker att vi borde göra samma sak i det här kvarteret. 

Sitter här och lyssnar på Kat Deluna nu, jag har liksom perioder av olika musik som jag lyssnar på, och när jag just har sett en artist live så brukar jag haka upp mig på just den artisten och lyssna i veckor på den :p Efter P&L lyssnade jag nästan bara på Maria Mena och The Sounds, sen har jag lyssnat en hel del på Paula Lobos efter min stockholmsvistelse men nu har turen kommit till Kat Deluna! Sjukt bra musik, just nu älskar jag Dance Bailalo. 

Nu ska jag nog ta och kika på tv tills jag ska sova, imorgon tänkte jag åka in till stan och göra av med lite pengar, haha. Nej men det behövs grejer till skolan och så vill man gärna ha nåt nytt att ha på sig, jag behöver nya jeans. Tjabba!

Ungar

Idag har mamma varit vikarie på sin gamla tjänst som dagmamma, och jag följde med henne till jobbet. Älskar ju de där små ungarna :p Så nu har jag kex över hela mig och några blåmärken kanske jag får efter att ha varit studsmatta :s :D
Jag fattar inte att vissa inte gillar småbarn. Jag har alltid älskat dem! Små barn är så smarta på sitt eget sätt! Som en av ungarna som var här i helgen, hon tog en näve nyklippt gräs, slängde den i en vattenpöl och sa att det var sjögräs. Helt logiskt ju (;  När jag var liten var jag kanske inte fullt så logisk, här är ett citat från när jag var 3;

Jag: Jag är tre år och jag har varit två.
Mamma/Pappa: Ja. Och sen blir du fyra och fem och sex och sju, och börjar skolan.
Jag: Ja! Och sen blir jag åtta och börjar jobbet!

Även om jag inte riktigt hade uppfattat det där rätt så var jag rätt cool! ;  

God mat!

Har just ätit middag, riktigt gott med viltskavsgryta och MASSOR med grönsaker och svamp och lite ris :) Det är så mycket godare med GI-mat än med typ pulvermos & färdigköpta köttbullar från Scan :s Jag är jätteglad att mamma har börjat med sån här mat och att jag helt håller på att ändra matvanor. Det jag har lite problem med är sockersuget... jag vill bara ha MASSOR med godis, men om man tänker på vad som är i så blir man lite mindre sugen och kan nöja sig med chai/lakritsrotste istället ;) Sen kan man ju hoppas att kläderna sitter lite bättre också om några veckor kanske, vi får la se vad som händer :)
Nu tror jag att jag ska färga håret, det blir mörkbrun toning tills den permanenta färgen har växt ut. Tjabba!

Första inlägget!

Nu tyckte jag att det var dags att starta en blogg :) Även om ingen vill läsa så kan det vara kul att skriva ändå.

Nu är det bara några få dagar kvar till skolan börjar :s Jag börjar andra ring, och schemat ser INTE bra ut alltså! Vi får hoppas på många ändringar, annars blir det svårt att orka. Jag har i alla fall haft en sjukt bra sommar! I början var jag uppe i Glössbo hos mammas kompis och bara tog det lugnt över en helg, sen i vecka 26 var det Peace&Love, festivalpremiär för min del. Måste säga att det var väldigt roligt, både att vara funktionär och att sen gå på själva festivalen. Och så är jag ju så jäääkla cool (eller inte!) för jag fick måla bord åt mötley crüe, hahah! Sen fortsatte i alla fall sommaren med två veckors jobb på äldreboende. Man lärde sig mycket och jag saknar alla underbara gamlingar! Bodde även en vecka hos pappa (okej han bor på vägen bredvid mammas gata men ändå) och var på Furuvik och lite allt möjligt. Och nu har jag just kommit hem från två veckor hos mina söta kusiner i Stockholm. Jag älskar Stockholm. Bara en sån sak som att åka tunnelbana, helt underbart! ;D Var på grönan två gånger och hann även med att gå på både Lady Gaga-konsert och jubileumskonsert för Ung08-festivalen. En riktig musiksommar har det varit! Underbart! Tyvärr har det ju varit sämre med vädret, men när det verkligen gällde var det faktiskt fint! Under P&L vr det underbart, och även i Stockholm :) Perfekt tajming!
I helgen har vi haft besök av några riktigt mysika människor. Mammas kompis med familj från Solna har varit här. Hennes man cyklade nästan hela vägen hit! Deras ungar är härliga, förutom när minstingen kräktes på mig. Blä!

Även om det blir jobbigt att börja skolan igen så är det skönt att få lite rutin på vardagen, och lite tider att passa. Tycker i alla fall jag! Har även bestämt mig för att köra hårt på träningsfronten och skärpa till mig med maten nu när skolan börjar. Jag äter ju i princip enligt GI, blir svårt med skolmaten men jag får göra det bästa utav det.  Och så blir det dans 3ggr/vecka ocg idrott 1 gång, och så ska jag ut och gå stavgång så ofta det går innan jag åker till skolan.

Det här kan faktiskt verkligen räcka som första inlägg även om jag har mycket mer att säga, haha! Puss!

RSS 2.0