Grattis på valborg ;)

Hoppas alla får en kul kväll :) Själv blir jag hemma och myser med älskling, vi åker förmodligen upp och tittar på brasan och fyrverkerierna vid flottbron.

Och jag har ingen bild än på hur håret blev, men jag är nöjd!
Kram

Moahahaha!

Har bestämt mig för vad som händer med mitt hår nu!
Ni får se sen!

Puss!

8 par skor

Extremt fula skor faktiskt! Hittade på nelly.com allihopa... Inget jag förstår mig på alls det här faktiskt.



1. 299 kr - What the fuck? Hm.
2. 4495 kr - För ett par skor man inte kan gå i och som ser fruktansvärt löjliga ut.
3. 399 kr - Bara väldigt fula.
4. 379 kr - What's up with the klump?



1. 299 kr - Fula överallt.
2. 499 kr - Again with the klump?
3. 499 kr - Klump! Fy.
4. 399 kr - Gräslig modell, gräsligt material.

Tacka vet jag tygskor och converse.


Citat

Dancing is like dreaming with your feet
-Constanze


Det luktar sommar

Godmorgon!
Jag har just varit ute på en promenad bort till turistbyrån för att köpa biljetter till dansshowen "Var är finalen?" åt Johan och Viktoria. Och när jag gick där i solen med solglasögonen på och åt glass (JAG VET! Förlåt! Ber om ursäkt till mig själv, jag hade lovat att bli nyttig!) så tyckte jag verkligen att det luktade som sommar ute! Hmm. Hur nu sommar luktar. Jag vet inte exakt, men jag tror det var en blandning av gräs, björk, glass, solkräm och varm asfalt. Kanske.
Jag såg en nyckelpiga också! Kanske. Den var röd men den hade inga prickar så det kanske inte var en sån. Eller så var den bara lite missbildad. Förlåt. Jag menar annorlunda.

Nu en fråga till alla som kan tänka sig att svara: VAD SKA JAG GÖRA MED MITT HÅR? Rött? Mörkare? Nåt annat? Låta det vara? Jag är trött på det. Vad ska jag göra?

Kram!


Förnyelse

Jag har en ny header som ni ser!
Kul med lite förändring såhär till våren/sommaren.
Ska göra en ny signatur också, när jag orkar.

Puss

Jag är i Sverige

Nu skulle jag ha varit i San Francisco egentligen! Gått omkring på gatorna där med mina bröder. MEN! Jag är fortfarande i Sverige! Tråkigt kan man ju tycka - bra tycker jag! För nu har jag det fortfarande kvar att se fram emot :D Och vädret här i Sverige har ju inte varit fy skam precis. 16:e juni tror jag det skulle bli istället. Ser fram emot det.

Och så är det 25 dagar tills jag åker till Turkiet med Jonas, Vickis och Fanny! Superhärligt! Yay!
Jag har solat solarium för att förbreda mig lite, haha! Tyvär gick det mindre bra, för jag solade ungefär dubbelt så länge som jag skulle tåla tror jag. Brände mig rejält och har flagnat jättemycket. Ont! Haha men jag får väl skylla mig själv. Har införskaffat solskyddskräm nu i alla fall!

Och så har jag klippt mig idag, det blev bra. Fast känns ovant med så kort, som vanligt :)
Kram

mitt påskgodis är slut

...så nu måste man försöka med den här nyttighetsgrejen igen! Haha.

Jag cyklade 2,7 mil i söndags, hem till min älskling. Det var duktigt gjort (egot har talat...). 105 minuter tog det, alltså en timme och tre kvart. Jag fick ingen träningsvärk, konstigt nog. Det var en hel del superjobbiga backar.

...Dock så står min cykel kvar i Borlänge för att jag "råkade" ta bussen hem idag. Oops! Men jag lovar att jag ska hämta den snart och cykla hem den! Det borde inte vara lika jobbigt på hemvägen, eftersom alla jobbiga uppförsbackar förvandlas till skojiga nerförsbackar när man cyklar åt andra hållet! :D

Har i alla fall ett jättebra påsklov! Jag har fått påskägg av både mamma och pappa ;) Och så har jag spenderat massa tid hos Johan, världens finaste. Och så har jag varit ute i solen, det har ju varit helt underbart väder! Riktig sommarvärme. Jämför med hur det såg ut förra påsken:



Hur det såg ut i år har jag ingen bild på men alla människor (utom de blinda och de som lider av minnesförlust) borde veta det redan!

Förresten så är jag sugen på att färga håret rött igen ändå... fastän det bleks direkt och fastän it's a bitch att försöka få det brunt igen sen. Hmmmm. We'll see!

Nu är det väl snart dags att krypa till kojs i min underbart vackra pyjamasoverall i grön flanell med pingviner på! Ensamt att sova utan älsklingen dock.
Godnatt!


Hjärnan är full av annat

Jag har glömt bort min blogg. Men nu kom jag ihåg den. Det var ju bra.
Det är en hel månad sen jag skrev i bloggen! Nu har det blivit vår! Det är också bra.


Vi har haft våran slutproduktion med klassen på Wasabryggeriet. En hel vecka i början av april var vi där och övade, och sen hade vi fyra föreställningar. Det var rätt roligt tycker jag, och det roligaste var att dansa solo. Det tråkigaste var nog att sjunga solo, för det gick inte så bra, haha.

Viktoria, Sabina och Margret har fyllt år, grattis era gamlingar!

Jag har varit på dansläger med Offroad och Toadz! Mycket roligt må jag säga. Åkte iväg till Rättvik i fredags och började helgen med att bowla och gå ut och äta, lördagen och söndagen bestod av bara dans. Och lite lekar. Och så var det en mystisk snubbe som bodde granne med oss. Hm. Det var jättegod hotellfrukost i stugbyn.

Har även ansökt till några skolor nu till hösten! Dels Karlstads Universitet, en danskurs på 60hp, och dels Musikkonservatoriet i falun, en ettårig utbildning. I tredje hand har jag valt "Kulinarisk kock och måltidskreatör" i Grythyttan, haha. Jag som inte kan laga mat. Men jag tycker det är roligt och man kan ju alltid lära sig!

Jag ska FÖRSÖKA blogga lite mer i framtiden, haha. Men det är mycket plugg och annat att ordna såhär inför studenten.



Puss&kram


RSS 2.0