Bilder

Jag orkar fortfarande inte skriva om P&L eller sthlm. MEN.... snart. haha. efter Bounce-lägret ska jag skriva tre långa inlägg om sommaren. Pöss.
BILDER IAF! På HIMMEL!
Tjabba.

hemma!

Nu är jag hemma igen! I några dagar i alla fall :)Jag lovar att så småningom ska ni få ett inlägg om P&L och ett om Sthlm. Egentligen borde jag även skriva om Spanien haha men eehhh det var länge sen nu. Det kan vänta till februari när spanjorerna har varit här :p Haha!

asså....

Kom hem från Sthlm & E-tuna idag, IKEA imorgon, på tisdag åker jag iväg med mamma och bror (förmodligen tillbaka till Sthlm), sen kommer Johan nästa helg och veckan efter ska jag hitta på något med pappa. Kanske åker nånstans. Veckan efter är det BouncE summercamp (i Stockholm) och samma helg börjar Little Shop Of Horrors-träningen. Sen 2 dagar ledigt och sen börjar skolan och så är det musikal som gäller. I'm busy.

Stockholm!

sitter här i stockholm hos mina kusiner nu, vi har varit i eskilstuna en vecka och levt lantliv haha, badat i mälaren och haft över 30 grader varje dag. Hade 39 myggbett ett tag, varav 29 på ena benet. Om några dagar åker jag väl hem till Dalarna igen. Puss <3

PEACE&LOVE

det blev peace&love ändå! Amanda ringde och frågade om jag ville ha en gratis biljett som hon hade fått från nåns jobb! jag blev ungefär tacksammast i världen, ringde min kusin och bestämde att hon skulle komma hit och det gjorde hon och så delade vi på priset på hennes biljett och så gick vi på P&L och det var underbart! Det kommer ett långt inlägg nån gång om P&L men nu ska jag packa och åka till stockholm puss puss! :D

RSS 2.0