Älskar att det börjar bli vår

Men hatar att det blåser så mycket! Svårt att gå ju, haha.
Igår hade jag friluftsdag, men var hemma för jag hade valt "hemortsalternativ" som man får välja om man bor mer än 20 km från skolan. Och jag bor ca 21 km från skolan så där hade jag tur! Kravet på hemortsalternativ är två timmars uteaktivitet som ska kunna intygas. Jag tog en långpromenad med mamma och dagbarnen i barnvagn. Härligt, men som sagt - blåsigt! Och himla slaskigt, men det är det ju ganska självklart att det blir när snön smälter.
När jag gick hem från bussen idag slog blåsten emot mig som en vägg, man tog sig ju knappt framåt, haha. Och ett dagbarn blåste omkull!
Men man ska inte klaga, det finns de som har det mycket värre. Japan till exempel :(
Puss&Kram



springa

Idag invigde jag löparsäsongen! Jag sprang min 3km-runda, men jag fuskade väl lite för jag fck kramp i fötterna (de var väl ovana vid skorna) och ena sidan som jag alltid får efter typ 2½ av nån anledning, haha. Alltid på samma ställe!
Skönt ute var det i alla fall, 15+ i solen! Ett tag var det till och med 20. Lite hopp om att det blir vår så småningom!




Jag har i alla fall det sötaste plåstret!



Tappar man barnasinnet får man ett mycket tråkigare liv! :o

Mycket i huvudet

Har helt glömt bort att jag ens har en blogg!
Allt snurrar runt i huvudet just nu, det är inte långt kvar till studenten. Visst känns det skönt, är riktigt trött på skolarbete, men allting känns så läskigt!
Framtiden är så osäker och jag har ingen aning om vad som kommer att hända varken med mig själv eller med någon annan. Jag vill flytta på sätt och vis, men jag vill inte hamna långt från alla jag tycker om! Samtidigt måste jag ju tänka på mig själv och vad jag vill göra, men det är ju det jag inte vet!
Vad vill jag göra med mitt liv? Vill jag dansa? Vill jag bli kock? Vill jag jobba nu efter gymnasiet eller plugga vidare direkt? Om jag vill jobba, vad vill jag jobba med? Om jag vill plugga, vad vill jag plugga? Jag vet inget! Och om en månad måste jag ha bestämt mig för ifall jag vill plugga eller inte.
Jag får panik!






Vårtecken

Idag såg jag att korvgubben på Jussi Björlings torg hade kommit fram! Våren är på väg!


Snart vår!


Dans är det bästa

Det bästa jag vet är att dansa, och inget slår känslan när man har fått en riktig utmaning, tränar och tränar och sen klarar av det. Jag kommer att dansa så länge min kropp tillåter det. Det är så jävla roligt och dessutom hjälper det mot allt. Ont i huvudet, ont i magen, trötthet, ledsamhet - allt försvinner medan man dansar. Tänker aldrig sluta dansa!




Ja/Nej?

Rött hår igen?

Snart så...

Jag längtar längtar till sommaren

Och...

... snart kan man börja springa igen! Man kan väl springa på vintern också men det är tråkigt och farligt och kallt och halt. Snart kan man börja springa igen :)

sportlov

Sportlov satt inte ivägen just nu känner jag. Har spenderat en hel vecka nästan hos min Johan och bara tagit det lugnt med honom.
Om tre dagar börjar skolan igen och de här tre dagarna kommer väl att gå åt till att plugga... men så kan det vara ibland! Det gäller att kämpa på in i det sista nu, för det är under 100 dagar till studenten!
Och det är bara 42 dagar till slutproduktionen och bara 50 dagar till danslägret och bara 57 dagar tills jag åker till USA och bara 86 dagar till audition på musikkonservatoriet och bara runt 90 dagar till studentresan skulle jag tro. Oj vad mycket som händer! Och så blir det vår under tiden, underbart:)

RSS 2.0