HAHAHA jag gjorde bort mig

HAHAHAHAHA jag måste berätta vad som hände mig på Willys i Borlänge igår! Det var så fult och jag skrattade halvt ihjäl mig. Herregud! Jaja, såhär var det;
 
Jag och mamma skulle gå in på Willys. De har tre ingångar bredvid varandra, med såna där grindar ni vet, som öppnar sig när man går mot dem. Grejen är att på Willys har de två grindar efter varandra, och båda öppnas när man går mot den första. Mamma går igenom med kundvagnen men på något mystiskt vis går jag för sakta (hur lyckas man?) och grindarna stängs innan jag hinner igenom den andra så jag fastnar emellan! Hahahaaaaa! Jag försöker backa lite och gå mot andra grinden men det finns inga sensorer mellan grindarna, bara innan den första som nu är stängd. Jag kan inte ta mig förbi grinden för det är alldeles för smalt, och det går inte att klättra över den utan att behöva klänga runt som en himla apa och krångla. Så där står jag mitt emellan två grindar och ba "HAHAHAHA MAMMA JAG SITTER FAST MAMMA HAHAHAHAHAHA JAG KOMMER INTE UUUUT VAD SKA JAG GÖRA HAHHAHA MAMMAAAA" i vad som känns som en evighet medan mamma står inne i affären och gapskrattar åt mig. Vi skrattar så vi nästan gråter och inte blir det bättre när en karl kommer och ska gå in genom grindarna bredvid och mamma får lov att be honom gå igenom där jag står och öppna för att jag sitter fast! Kan ju berätta att han flinade gaaanska rejält precis som alla andra som gick förbi oss. HAHAHA åh fyfan vad fult det var! Till slut kom jag alltså in i affären men herregud vad roligt det var!

Tyvärr tänkte mamma inte på att ta någon bild (hon hade fullt upp med att asgarva).. Ni skulle sett det! Hur lyckas man..?
 
/Klantlisa

Är det februari snart?

 Älskar låten, älskar koreografin!
 

THE PAIN

Häromdagen hittade jag Tiffany Rothes workout-videos på youtube.Videorna (videosarna? Vide.. äh WTF) är bara 3-12 minuter långa men vissa ska göras tre gånger i sträck.
Av nån anledning trodde jag inte ett skit på att det skulle funka, man är så inkörd på situps och andra tråkiga styrkeövningar och tror att det är det enda som gäller. Men jag tänkte att jag kan ju alltid prova eftersom jag inte pallade gå ut och jogga/cykla/gå. Så då gjorde jag det. OCH JÄKLAR I MIN LILLA LÅDA VAD ONT JAG HAR ÖVERALLT.
Dessutom är den video jag trodde minst på den som funkat bäst hittills. Man tror ju knappast att nåt som heter "10 min Booty Shaking Waist Workout" ska göra nån skillnad, men fy farao. Gjorde dessutom ett par övningar för ryggen och armarna.
Hela min rygg, mina sidor, mina höfter, mina axlar är numera helt stela av träningsvärk! What do you know! Gjorde några pass igår och några idag också för det var så mycket roligare än situps, haha.
Idag har jag däremot unnat mig godis. Tror att man måste unna sig ibland, för om man förbjuder blir man bara mer sugen. Bara man inte unnar sig för mycket. Nöjde mig med drygt 115 gram idag och det är jag stolt över!
 
 
Efter zumban i onsdags, snyggaste frisyren! Imorgon är det zumba igen och på tisdag börjar ääääääääntligen  höstterminen på studion!

I'm king

Det går såååå bra för mig att träna styrka här... haha tappar hantlar på foten så jag får blåmärke, sparkar i foten i hanteln, har ner en termos när jag ska hämta vattenflaska och dessutom är det en störig fluga som sätter sig på mig hela tiden. Och så är det massa kläder ivägen på mitt golv? Var kom de ifrån liksom.. (Hehe)
Men nu har jag i alla fall gjort både triceps, rygg och lite mage! Duuuktig Lisa. FAAN vad jag längtar till dansen! Så mycket roligare än att träna hemma/jogga/gå/cykla! Som tur är har zumban redan kört igång och på tisdag blir det första träningen med Sway!
 
Gjorde förresten världens godaste guacamole till laxen idag! I'm the king of guacamole.
Okej sluta tjata, ni kan väl få receptet då!
 
Avokado
Tomat
Torkad chili
Vitlök
Spiskummin
Lime
Salt
Peppar fast det glömde jag.
 
Blanda. KLART!
 
Hejdå!
 

Let's have a KIKI!

I LOOOOVE THIS!
Hahaha!
 
 
I WANNA HAVE A KIKI!
 

I don't know what my feelings are doing

Jag har skrivit ut några blanketter nu. Några skolblanketter. Inför New York. Jag har fyllt i några också. Helt plötsligt blev det på riktigt! Det känns så mycket verkligare med papper i handen än formulär online.
Jag kan inte fatta att om ett halvår kanske kanske kanske möjligtvis förhoppningsvis kanske jag bor på Manhattan. Och går i skolan vid Times Square. Går promenader i Central Park. Tar klasser för Derek Mitchell. Sheryl Murakami. Luam. Neil "Dradle" Schwartz. AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHH.
 
Fram till februari vet jag dock inte alls vad jag ska hitta på. Kommer självklart att dansa (åtminstone med Sway och antagligen zumba med) och letar och letar efter jobb. Skulle verkligen behöva pengarna nu! Kämpar på med KBT:n. Och så ska jag gå igenom hela processen med visum, skaffa pass, leta boende, bli antagen och allt sånt där. Och oroa halvt ihjäl mig antar jag. Finns så mycket jag måste ta reda pååååååååååååå!
 

lite sommar

Vi fick en liten sommardag till! TJOHOOOOOOOOO.
Dagbarnen har kommit tillbaka efter semestern och intar numera huset halv 7 varje morgon och vill bygga bilbanor osv. God bless öronproppar! Vi har lekt i sandlådan superlänge, haha. Just nu är det bara två här, resten har åkt hem. De är ute och leker med vatten i värmen. Så enormt söta!
 
 
 
 

Fullt upp!

Hello!
Nu är jag här igen! Glömmer bort bloggen hela tiden. Det är mycket lättare att bara Instagrama.
 
Jag har i alla fall varit på en liten minisemester! Syrran och hennes familj har sin husvagn uppställd på Ängskärs camping så pappa, lillebror och jag hyrde stuga där bara över en natt och åkte och hälsade på. En liten gullig camping var det allt, haha. Campinglivet är nog inget för mig dock. Alldeles för obekvämt och trångt och opraktiskt och så fick jag 31 myggbett på benen på en dag. Och ingen mobiltäckning! Däremot älskade jag att bada i havet från klipporna och simma i vågorna! Vilken lyx. Hoppade ju tyvärr ner på en sten och fick ont under foten men jag överlever!
 
Sen så har jag bestämt mig för att åka till New York i februari. Fan vad läskigt. Fan vad roligt! Försöker lista ut vad som ska göras först och vilka blanketter som ska skickas vart...
 
Och så försöker jag ta tag i det här med mat och träning igen, 17843 gången gillt haha. Kan ju inte komma till Broadway Dance Center i februari och se ut som en michellingubbe och ba "NU KÖR VI 18 TIMMARS TRÄNING I VECKAN LET'S GOOO!" så jag har laddat ner diverse shape up- och träningstrackerappar och joggar och har mig. Ska se om jag hittar nåt lagom dyrt träningställe att gå till. Och så måste jag anmäla mig till höstterminen på nån dansstudio! Har sån dansabstinens! Imorgon kör de igång med zumba på Ängsholn och jag måste nog åka dit känner jag:)
 
 
Vackra Ängskär!
 

Torsdag

Halloj!
Har haft en skitbra dag idag. Tog bussen till Borlänge med bästa vännen Sabina för hon skulle till frissan. Haha, i tre timmar satt hon där medan jag sprang runt i alla affärer på Kupolen. Men det blev asbra! Grymt att hon vågade för det blev en stor förändring.
 
Jag var rätt grym jag med för jag köpte faktiskt näääästan ingenting trots att jag var i varje affär typ 4 gånger. Det enda som fick följa med mig hem i väskan var en hårolja från Proffs som verkligen gör mirakel för håret och så lite torsdagsgodis. Jag lämnade in en jobbansökan och sen tog vi en middag på restaurang innan vi åkte hem igen.
 
I tisdags var jag förresten på KBT igen. Skitjobbigt var det. Hela grejen med KBT är ju att man ska utsätta sig för det jobbiga under kontrollerade former och lära sig hantera det, och det blir påfrestande ibland. Såfort psykologen nämnde att vi skulle kunna prova att framkalla hyperventilering blev allt väldigt jobbigt så vi gjorde inte det denna gång. Fick prova nån mindfulnessövning istället som var rätt obehaglig den med och andningen bråkade lite och jag blev yr men jag tog mig igenom den och kom ut starkare på andra sidan. Jag vet vem som ska vinna det här kriget och det är inte panikattackerna!
 
 

RSS 2.0