Fullt upp!

Hello!
Nu är jag här igen! Glömmer bort bloggen hela tiden. Det är mycket lättare att bara Instagrama.
 
Jag har i alla fall varit på en liten minisemester! Syrran och hennes familj har sin husvagn uppställd på Ängskärs camping så pappa, lillebror och jag hyrde stuga där bara över en natt och åkte och hälsade på. En liten gullig camping var det allt, haha. Campinglivet är nog inget för mig dock. Alldeles för obekvämt och trångt och opraktiskt och så fick jag 31 myggbett på benen på en dag. Och ingen mobiltäckning! Däremot älskade jag att bada i havet från klipporna och simma i vågorna! Vilken lyx. Hoppade ju tyvärr ner på en sten och fick ont under foten men jag överlever!
 
Sen så har jag bestämt mig för att åka till New York i februari. Fan vad läskigt. Fan vad roligt! Försöker lista ut vad som ska göras först och vilka blanketter som ska skickas vart...
 
Och så försöker jag ta tag i det här med mat och träning igen, 17843 gången gillt haha. Kan ju inte komma till Broadway Dance Center i februari och se ut som en michellingubbe och ba "NU KÖR VI 18 TIMMARS TRÄNING I VECKAN LET'S GOOO!" så jag har laddat ner diverse shape up- och träningstrackerappar och joggar och har mig. Ska se om jag hittar nåt lagom dyrt träningställe att gå till. Och så måste jag anmäla mig till höstterminen på nån dansstudio! Har sån dansabstinens! Imorgon kör de igång med zumba på Ängsholn och jag måste nog åka dit känner jag:)
 
 
Vackra Ängskär!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0