Dagens


Tisdag

Hej! Har lämnat barnen på förskolan och sett på "Awkward" ett par timmar, vilket har stor möjlighet att bli min nya vardagsrutin, haha. Väldigt underhållande. Känner mig enormt aktiv på dagarna... Men äh, det tar jag igen på kvällarna.
Nu ska jag gå ner och duscha, passa på när inte hela källaren (och de två övre våningarna också för den delen) är fulla med snickare. De har varit här hela morgonen, åkte just. Sen ska jag göra stuvade makaroner till lunch, för jag blev plötsligt jättesugen på det. Åt iofs pasta till både lunch och middag igår med... Men äsch.


Min helg

Hej! Måndag igen... Men jag är inte lika trött som vanligt, sov nog minst 10 timmar inatt.
I fredags var jag precis på väg att gå och lägga mig när jag fick sms av älskling att han var på väg hit! Han stannade ett par timmar, var i stan med några kompisar.

På lördagen åkte jag med min pappa hem till min syster som jag inte träffat på säkert två år, det var jätteroligt att träffa henne och hennes familj igen. Var faktiskt lite tveksam om barnen skulle känna igen mig, men det var som om vi hade setts igår. Och vad stora de hade blivit, 7 och 9!

Igår när jag kom upp fick jag erbjudande om att följa med familjen till Tom Tits Experiment i Södertälje. Mamma har pratat om det sen vi var små, men det har aldrig blivit av att vi har åkt dit, så det var kul att få se det.

Och nu är det vardag igen. Vad helger är korta! Iofs känns veckorna också korta, så det jämnar väl ut sig! Det allra bästa med veckodagarna är att det är dans varje kväll! Och idag är det en av mina favoritkurser, jazz med Sophie. Yaaaaaay!


Dagens WTF?!

De gör reklam på tv för beröringsfri tvål. De menar att på vanlig pumptvål fastnar alla baciller på pumpen. Ja det kanske de gör, so what? Man tar ju tvål för att tvätta händerna, och då tvättar man ju bort alla bakterier ändå. Onödiiiigt..!


Glad och ledsen

Hej. Nu är det helg! Galet skönt. Är riktigt seg idag, vet inte om några baciller har lyckats ta sig förbi mitt immunförsvar eller om jag bara är allmänt hängig. Man är ju ganska utsatt när man varje dag umgås med två smitthärdar, som dessutom träffar typ 30 andra smitthärdar på dagis. Sen kommer den lilla smitthärden och bjuder på halvätet äpple/trycker in sin napp i ens mun, och den stora smitthärden nyser en i ansiktet. Då har inte immunförsvaret så mycket att säga till om kanske.
Har varit hemma med den stora i två dagar nu, han har haft feber.
Imorgon bär det av till syster, pappa skulle dit och hälsa på och jag tar och följer med. Det är minst ett år sen vi sågs tror jag. Ska bli kul!
Saknar min bästa vän, Sabina. Och då saknar jag min älskling hemskt mycket.
Puss


Dagens WTF?!

När mycket folk springer nerför trapporna på Alviks tunnelbanestation samtidigt låter det precis som ett sånt där spel där man ska fånga plastfiskar med metspö medan spelplanen snurrar. Varför reflekterar jag över nåt sånt? WTF.


Ajajaj. Aj

Jag har träningsvärk. Sån FRUKTANSVÄRD träningsvärk. Mitt vänstra ben känns helt förstört! Och det är tack vare jazzen i måndags. Kommer bli stark. Moahahaha.

Igår dansade jag modern dans och som vanligt hördes det väldigt mycket "Lisaaaa!" "Sträck på fötterna Lisa!" "Vrid ut benet Lisa! VRID UUUT!" "Bra Lisa!" "Ner med axlarna Lisa!" "NER MED AXLARNA LISA!" osv. Jag vet inte om Carrasco har gett sig sjutton på att jag ska utvecklas eller vad det är som får henne att säga till mig så mycket, men det är SKITBRA! Jag lär mig så mycket varje gång. Jag är verkligen tacksam.

Jag är hemskt trött idag och det var nästintill omöjligt att komma upp ur sängen. Det är slitigt, och det tär på krafterna att dansa varje dag. Men jag trivs!

Ikväll ska jag dansa house (och inte glömma skorna den här gången!) och sen träna akrobatik. Med denna träningsvärk. Ajajaj.


GOTTA LOVE SL

Hej. Nu är jag hemma. Jag har varit på jazz. Som för övrigt var SKITKUL och gick SKITBRA. Och det var inte vikarie den här veckan. Sen skulle jag åka tunnelbana hem och där började eländet. Första T-banan från Medis var proppfull, det var liksom ingen ide att försöka ens en gång. I den andra var första vagnen smockfull, och full med poliser vid varje dörr, andra vagnen var så gott som tom. Men tåget åkte förbi stationen. Jahapp. Sen kom det ett tåg. Mot Odenplan. Tog det för jag ville inte vänta vid Medis mer. Det tåget fick stanna i 10 min vid Gamla Stan pga banarbete. Sen fick jag byta vid Odenplan, och sen till slut till Nockebybanan i Alvik. Kom hem 22.45, gick från DC 21.30. Yaaaaaay.

Trött. Godnatt!


Tillbaka i storstan

Hejhej. Som ni säkert antog efter förra inlägget så har jag haft en förjäkla skön helg. Först gjorde jag ingenting, sen gjorde jag ingenting lite till. Sen var jag på Celebration i lördags. Det var jätteroligt att se! Kändes sådääär att inte vara med dock. Nästa års musikal blir Hairspray, och jag bara måste vara med... Så nu funderar jag på hur tusan jag ska lösa det!
Igår var jag på barnkalas! Ett av mammas dagbarn fyllde tre. Hon är så fruktansvärt söt! Och barnkalas är himla underskattat. Bara äta tårta och dricka saft och absolut ingen alkohol eller tjat om att dra vidare till någon halvkul krog. Bara tårta och saft. Ska banne mig ha barnkalas nästa gång jag fyller år.
Efter barnkalaset åkte jag vidare till nästa kalas, och firade pappa på farsdag med en Merci-ask. Tack pappa för att du är min pappa!
Jag åt tårta två gånger på en dag.
Sen åkte jag hem med en Swebus som var minst en halvtimme sen, hade varit trasig hela eftermiddagen, hade trasiga läslampor och trasig toalett. Yay!
Idag (också) är jag hemma med lilltösen som har feber IGEN, hon sover just nu. Får se vad vi hittar på när hon vaknar. Imorse såg vi på lilla sjöjungfrun. Nostalgi! Puss!


Hard work

En lista över allt jag har gjort idag!

1. Vaknat. Lite halvt.
2. Ätit frukost på sängen (tack älskling) för att jag inte orkade gå ner och äta.
3. Blivit utsläpad på promenad med hunden.
4. Suttit i soffan, knappat på iPhone, tittat på tv, ätit godis.
5. Ätit mat.
6. Bytt soffa. Tittar nu på en annan tv.

EFFEKTIVITET!


Här sitter jag

Jaha. Här sitter jag, helt oplanerat, på tåget hem till Borlänge. Det var meningen att jag skulle åka hem imorgon kväll, men imorse när jag gick uppför källartrappan och öppnade dörren till hallen möttes jag av "Lisa! Har du hört? Hon har kräkts! Go home säger jag bara, save yourself!" från C, som vet hur kräks-rädd jag är (fast hon är nog ännu räddare själv). Det kom lite senare fram att R hade kräkts pytteliteliteliiiiiite på morgonen, men hon verkade må bra. Kan lika gärna ha svalt vällingen fel. Men här tar vi det säkra före det osäkra och åker hem ändå.
Denna helgen ska jag fira ett år med Johan, och så ska jag gå på "Celebration". Det blir nog bra! Puss!


90's

Hej! Idag är lillan också på dagis så jag är alldeles ensam hemma. och vad gör jag då? Jo, jag tittar på Top 10 at ten på MTV. Det är Britney-tema. Snacka om nittiotalsfeeling! Born to make you happy, Crazy, Baby one more time, oops I did it again... You name it! Haha.

Jag måste boka biljett hem idag. Åker ju hem den här helgen med för jag ska gå på föreställningen Celebration i Djurås på lördag. Ska bli skoj! Synd att jag inte kunde vara med i föreställningen, det är gamla Little Shop-gänget. Men jag har ju dansat här i Stockholm, vilket jag trivs skitbra med:)

Igår dansade jag modernt/nutida, det gick bra och var kul. Ikväll blir det house och akro.

Undrar om jag ska sova en stund... Tror det. Hejdå.


365

Hej. Det har inte brutit ut nån sjukdom än, hoppas jag klarar mig. Har dock varit hemma med lillan idag också för hon är sjuk än, stackars liten.
Har slutat jobba för idag och om ett tag ska jag åka och dansa som vanligt, idag är det modern/nutida dans. Dansade jazz igår men det var lite halvtråkigt för det var vikarie. Men bättre än ingen dans alls!
Tror jag måste ta mig till affären innan dansen... För jag är så sjukt godissugen. Eller... Nånting. Är sugen på nånting men jag vet tyvärr inte vad. Förvirrande.
Något dom jag vet är dock att idag är min och Johans ettårsdag! Ett helt år, 365 dagar, har det gått sen vi blev tillsammans. Älskar dig Johan.
Puss!


Inte på topp

Hej. Jag ligger i soffan och tar det lugnt. Det kittlas i min näsa som när man håller på att bli förkyld. Jag har ont i huvudet och är jättetrött i ögonen. Det skulle suga att bli sjuk nu. Träningen börjar idag, efter höstlovet, och jag är sjukt danssugen. Just nu är jag dock mest myssugen. Nä, jag måste intala mig att jag mår bra.

Har varit hemma med lillan idag med. Hon blir ju inte frisk, stackaren. Vi har knappt gjort nånting, sett lite på Alla vi barn i Bullerbyn och sovit.
Jag har provat en app på min iPhone för att kunna sova bättre, den heter Relax and sleep well with Glenn Harrold eller nåt sånt. Det är hypnos! Vågade prova igår kväll efter att ha tvekat lite, haha. Var ganska skeptisk men nu är jag mer positiv. Har nog aldrig varit så avslappnad! Var dock obehagligt när ögonlocken/ögonen började rycka mitt i hypnosen och jag inte kunde få dem att sluta, haha. Men idag provade jag igen och var väldigt nära att somna. Dock slutar ljudspåret med "väckning", vilket ät trist när man använder appen för att somna. Men jag kan verkligen rekommendera den, den är gratis och allt.
Nä, nu ska jag försöka må bättre. Hejdå!


Om My way home

Hej! Jag vet att jag inte har skrivit nåt på en vecka, vet inte riktigt varför det blev så. Men nu är jag tillbaka!

Förra helgen spenderade jag i Stockholm, tog det bara lugnt och sov och shoppade lite. Denna helgen har jag varit hemma och träffat mina vänner, vissa hade jag nog inte sett sen Studentdagen så det var roligt. Vi hade halloweenfest hos Jonas, jag var mästerkatten i stövlar. Tog oss aldrig in på krogen dock. Har nog aldrig sett så mycket folk utanför S2.

Jobbarveckan var väl ungefär som vilken annan jobbarvecka som helst utom att jag var hemma med en sjukling några dagar. Det var dock höstlov från dansen tråkigt nog. Ska bli kul att dansa igen imorgon!

Nu sitter jag på bussen hem från Dalarna, tror vi är i... Äh ingen aning, det är kolsvart. Vi ska vara framme om 40 minuter i alla fall. Jag är trött. Hejdå!


RSS 2.0