DÅLIG DAG

Dagen började dåligt, tappade typ allt jag tog i, men sen blev det faktiskt bättre.

Hade roligt på idrotten (bowling & basket) & på NK:n pluggade vi bara till provet. Men sen på matten gjorde det dåliga sig påminnt igen, jag fattade NADA. Jag fattade inte VAD vi gjorde, VARFÖR vi gjorde det vi gjorde eller HUR vi gjorde vad vi nu gjorde. Så jag satt och surade hela lektionen istället.

Sen slutade jag, åkte hem & till sjukgymnasten, kom försent dit, sen skällde han på mig en massa, han tror typ inte på att jag har ont? Och så tror han att man ska få SKITMKT resultat av träningen på en vecka. Seriöst, jag blev jätteledsen för han var elak :(

Bestämde mig iaf för att cykla till & från dansen idag, tar typ 40 min åt varje håll. Blev sammanlagt 1,35 mil^^. Känner mig stolt! Speciellt med tanke på att så fort jag kom fram körde vi igång med typ 45 min uppvärmning och styrka, sen koreografier i 45 min till innan jag började cykla hem. BRA LISA ;)

Haha jag måste bara berätta om lite busshistorier som har hänt igår & idag :p När vickis skjutsade mig på pakethållaren till dansen i stan igår, så kom 603:an och körde om oss. Sen stannade den vid en busshållplats så vi körde om den, sen körde den om oss igen. Sen stannade den igen och å körde vi om den igen hahah, sen fick den lov att stanna för oss när vi skulle över ett övergångsställe :p hahah shit vad fult det var.
Sen skulle jag ta 56:an hem från icahuset, men då började den åka åt helt fel håll, haha jag ba "vafan?", men efter några minuter kom busschauffören på det och ba "nämen nu kör jag ju fel väg! jag vänder här borta!"  hahahah!  Och jag slår alltid huvudet i hyllan som sitter vid taket. Det är pinsamt och gör ont. Blä!

Aja tjabba! (glömde skriva det igår tror jag så jag skriver det igen nu: tjabba!)

Så TRÖTT!

Jag är så trött! På allt! Helt sjukt :( Jag vill bara gå och lägga mig och inte vakna på länge! Usch.

Men jag har goda nyheter också! Min storebror som bor i Stockholm kommer på fredag! :D Jag har inte träffat honom på flera månader <3 . I början av december kommer min andra storebror som bor i San Fransisco som jag inte har träffat på 2 år, gissa om han är saknad<3! Slutet av sommaren 2007 träffade jag honom sist :o

Sen kanskekanskeKANSKE, KANSKE(!) jag ska åka på utbyte till Alcoy i mars, v.10! Bo hos en familj i en vecka, och om det blir av så kommer det bara kosta 700 kr för mig eftersom att skolan betalar! Helt sjukt! Jag hoppas verkligen! Skulle verkligen vara underbart med omväxling! Haha shit vad spännande. Sen kommer en spanjor isf att bo hos mig en vecka nästa år eller termin eller nåt. Men gud vad besviken jag kommer bli om det inte blir nåt av! :(


17!

Ja nu är jag 17 äntligen, fyllde i torsdags. Skönt att verkligen vara 17 nu, har känt mig som 17 ända sen mina kompisar började fylla i våras. Bara ett år kvar nu till 18. Det är inte så långt egentligen, ett år går väldigt fort. Jag tycker verkligen att det känns som alldeles nyss jag var i stockholm och firade jul och nyår! Men, det är ju snart ett år sen det också... Herregud :p Känns som tiden bara går fortare och fortare. Tänk då när man är 70 år vad snabbt tiden måste gå då!



Jag i oktober förra året haha. Gud har jag haft mörkt hår så länge.
Nu får det lov att växa ut snart för jag saknar mitt gamla hår, den färgen jag hade på balen (maj 2008):



Aja. Det är bara att vänta.

Igår hade jag tacokväll här hemma med några kompisar, hade bjudit hit typ 11-12 pers, 4 kom. Tråkigt, alla hade tydligen annat att göra/ingen skjuts. Det är det som är drygt med att bo såhär avsides, utanför stan. Men hade kul iaf, med de som kom. Vi åt tacos, ritade asfula bilder av varann och kollade på musikalen från 9an och "haunted house", typ familjefilm men den var läskig ju, himla zombiesar som jagade dom. Haha vilken mes jag är.

Har just varit på dansstudion och beställt nya skor, mina har det typ gått hål i, och nya danskins (scenstrumpbyxor). Nu ska jag bara chilla, skönt med söndagar. Borde finnas lite fler. Tjabba!

RSS 2.0