Måndag... nej tisdag

Hahah bra koll man har.
Aja, tisdag idag har jag kommit fram till, slutade skolan ganska tidigt. Förra terminen hade vi dans till 15.55 men nu år vi bara till 14.25. Har tyvärr en längre dag imorgon istället, istället för att sluta 13.45 så slutar jag halv 4 eller 4...
Men har sovmorgon :) Sen börjar dagen med skridskoåkning på idrotten, fortsätter med naturkunskap och matte som jag för övrigt ligger typ 18 sidor efter i. Sen är det dans, sen är det "vanliga" dansen på kvällen och sen börjar torsdagen också med dans.. Haha jag kommer träna typ 4,5 timmar varje onsdag och sen börjar torsdagen också med träning, plus träning på söndagar. Jag tror inte jag pallar med promenader också, som jag skrev i början av året. Funderar på att gå och sova nu fram till 21.00 när jag ska se på So You Think You Can Dance. Hmm. Bra idé tror jag för jag är så sjukt trött. Tjabba!

Ny frilla

Jaha, då var man tillbaka i skolan då med en smäll... Men jag låg inte så långt efter som jag hade trott, bara i matten. Ca 20 sidor efter. Kul. Not. Men det löser sig.
Efter skolan var jag och klippte mig, och mamma betalade, snäll som hon är<3 Det blev en väldig skillnad, menn det blev bra tycker jag :) Klippte av luggen och klippte upp, och så bort med det slitna i topparna (ganska mycket eftersom jag typ inte har klippt mig sen i somras... :p )


Hm....

Det här med att uppdatera mera blev det ju inte så mycket med...Oops.

Aja, i måndags var det skola som vanligt, suck. I tisdags var jag dock hemma, hade mina jobbiga huggningar i huvudet så jag pallade inte. Sen var jag på möte om Alcoi/y  på kvällen :) Jag åker den 8:e mars från Arlanda till Alicante och kommer hem tillbaka till Arlanda sent på natten den 15:e. Vi flyger med Norwegian. Det är så läskigt och roligt att flyga, haha (men gud, det låter som jag är typ 4 år). Det kommer bli jättekul :D Hoppas jag ;)
Natten till onsdagen blev jag ju tyvärr magsjuk, antagligen vinterkräksjukan. Inget som rekommenderas faktiskt! Hatar att kräkas. USCH! Dessutom hade jag 38 i feber under gårdagen, det var också riktigt jobbigt. Men jag lyckades till slut få i mig en banan och lite mjölk och idag har jag ätit en halv macka :) Känner mig mycket bättre idag. Men jag blir väl hemma imorgon också eftersom att vinterkräksjukan är så smittsam. Vill inte smitta ner hela skolan, haha.

Tjabba!

Nyfärgat!



Ja, det är rödare än det ser ut.
Imorgon börjar skolan med en smäll, 8-15,55. BAJS.
Jag längtar till TH-konserten.
Sen längtar jag till Spanien.
Sen längtar jag till våren.
Sen längtar jag till Last Bounce.
Sen längtar jag till danslägret.
Sen längtar jag till dansturnén.
Hm. Och sommaren.

Tjabba!

Hot!

Jag och Sabina är SÅÅÅÅ SNYGGA!






Oh yes. hahahahaha Puss på dig Sabina vi har alltid kul :D <3

2010!

Nytt år, ska försöka att uppdatera lite oftare nu.

Jag sitter här hemma och har jullov, det är inte mycket som blir gjort. Det enda jag gör är typ att äta, spela tv-spel och sitta här :s Nä, det får det lov att bli ändring på! Nästa onsdag börjar i alla fall dansen så man får röra lite på sig! Skolan börjar ju också nu snart, då blir det ju dans där med och så blir det automatiskt att man rör sig mycket mer istället för att sitta i soffan. Innan höstterminen började bestämde jag mig för att gå ett varv runt sjön varje morgon, vad hände med det? Det tar bara en halvtimme ju. Kanske borde göra ett nytt försök med det. Och så självklart det vanliga löftet om att tänka mer på vad jag stoppar i mig... sitter och äter popcorn just nu :s Men imorgon är det måndag och en ny början.
I mitt rum har det i alla fall blivit lite ändringar idag. Igår var vi på IKEA i Valbo och handlade så jag fick en ny underbar kudde och nya gardiner. Jag bäddade om igår kväll (finns det nåt skönare än nya lakan?) och sov på min nya kudde inatt. Idag städade jag och plockade undan massor med saker som stod framme och så bytte jag gardiner och lade på ett överkast på sängen. Visst blev det fint?



Nu ska jag kika runt lite mer på datorn, äta några fler popcorn och ge bort resten och sen slå mig ner i soffan med lite lingonsaft från IKEA (den är GODAST och har inga tillsatser :D Blir jättegott med bubbelvatten istället för vanligt vatten också). Tjabba!

RSS 2.0