It's over!

Alla upptagna helger, tandläkarrockar, för små karaktärsskor, för stora jazz-boots, supermegaextremsminkningar, hårspraystrassel, 60-talsklänningar, godisskålar, knäckemackor, Ain't no mountain-uppsjungningar, "AKTA HÅRET"-rop från Cammen, galna ombytestider, nätstrumpbyxor, ludd-diadem, vissna blommor, sadistiske tandläkaren och hans mysko patienter, galna radioprataren, Fru Maritin, Fru Luce, skönsjungande donnor, energiska dansare, fantastiska bakkgrundsarbetare... Now it's history! Jag har haft en helt galen höst, men nu är jag hemma från slummen, Skid Row är rivet. Det har varit galet mycket träning och jag har upplevt galet härliga människor och föreställningar, och allting avslutades igår med rivning av scenen, middag, fest, härliga sånger, massor av gråt och skratt. Tack alla ♥ Nu ser jag fram emot resan med hemligt mål i januari!




Tjabba!

Snabb update på mitt liv

Jag kan erkänna att jag har bloggat sjukt segt, men jag har haft viktigare saker för mig! (Faktiskt)
Mitt liv cirkulerar fortfarande runt musikalen, som har gått in i sin slutfas nu. Imorgon är sista föreställningen. Jag har haft en helt fantastisk höst! Alla upptagna helger, alla underbara människor i ensemblen och bakom scenen, alla danssteg och roliga stunder i logen... det har varit så roligt!

Dock sliter det på en att leva såhär intensivt. Förkylningen går aldrig över, mitt öga har svullnat upp som det gjorde efter körtelfebern (tydligen reagerar jag så när jag är sjuk länge), jag vill bara sova ut... Men jag kommer att sakna musikalen när den är över, det kommer att kännas tomt. Och jag kommer sakna alla människor. Mitt rum börjar fyllas av blommor nu, jag har fått en hel del:)

Idag fick vi reda på att vi (hela ensamblen) ska åka iväg på en resa med hemligt mål 13:e-16:e Januari. Spännande spännande! Har ingen aning om vart det bär iväg! Tydligen har vi tjänat så många penningar på garderob och fikaförsäljning, så att det blev tillräckligt till en resa! Trevligt må jag säga.

Annars händer det väl inte så mycket i mitt liv, hinner (orkar) aldrig plugga, ligger efter i skolan. Hinner aldrig träffa vare sig pojkvän eller kompisar. Äter alldeles för mycket godis, pannkaka och varm choklad, men whatever, jag tränar ju mycket också (BORTFÖRKLARING!) så...

jaja... tjabba!


20 frågor

För inte så länge sen så skrev jag 20 saker om mig själv. Nu har jag lånat 20 frågor från Sabinas blogg (sabinasbild.blogg.se) som jag tänkte svara på, inte för att nån bryr sig utan för att jag inte har nåt bättre att skriva:)



1. Tre saker jag vill ha varje dag:
  • Frukost
  • Kärlek
  • Dans
2. Tre saker jag absolut inte kan göra:
  • Klippa håret kort
  • Leva utan kramar
  • Vara nära daggmaskar
3. Detta tycker jag om att göra:
  • Träffa min pojkvän
  • Träffa mina vänner
  • Dansa
4. Detta tycker jag inte om att göra: Plugga, städa, ha tråkigt
5. Detta vill jag göra just nu: Krama min pojkvän
6. Bästa känslan: Lycka, Känslan av att allt är okej
7. Värsta känslan: Stress, känslan av att inte duga
8. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:

  • Ta dykarcertifikat
  • Gå en dansutbildning
  • Resa mycket
9. Jag hatar: Maskar, Stora farliga knivar...
10. Jag älskar: choklad, dans, Stockholm
11. Fem saker jag skulle göra om jag var mångmiljonär:
  • Ge pengar till familjen
  • Skaffa lägenhet i Stockholm
  • Resa
  • Gå någon dansutbildning
  • Ge till typ cancerfonden
12. Drömresa: Just nu: San Francisco, åker om typ ett halvår! Skulle även vilja åka till Grekland och Australien
13. Vad jag gör om 10 år: Dansar förhoppningsvis:)
14. Bästa boken som jag läst: Before I die/Innan jag dör
15. Favoritämne i skolan: Dans. Hmmm konstigt.
16. Vad jag är rädd för: Maskar och knivar och folk utan gränser
17: När det är läggdags: Mellan 21 och 23
18. Någon sport jag gillar: Dans (...det är visst en sport!)
19. Något jag är beroende av: Min mobil. Och facebook, helt klart...
20. Skostorlek: 36/37


fortfarande sjuk

Trodde att jag hade bihåleinflammation, men började må bättre redan 2 dagar efter att det började så förmodligen var det bara en rejäl förkylning. Och jag är fortafarande inte frisk. Jag hostar, nyser, är snuvig, ont i halsen... och förkylningen bara tar om hela tiden eftersom jag inte har tid att vila mig frisk. Jag har ju föreställningar och träningar jämt, så det går väl antagligen inte över förrän musikalen är över... Men jag längtar ändå inte tills dess, för det är så förbannat roligt! Bara en vecka kvar nu :(


sjuk liten Lisa

Mår inte bra alls.
Snuvig, stel och ont i nacken, känns som hjärnan har svullnat upp och jag har ont i huvudet, och om jag böjer huvudet framåt blir det värre.
Usch mår helt kasst... och vårdcentralen har inte tid med mig. SKIT


20 saker...

du alltid (omedvetet) har velat veta om mig!

1. Jag äter alldeles för mycket pannkaka.
2. Jag tycker att det är jobbigt att vakna på morgonen (no shit?)
3. Jag är alltid antingen för kall eller för varm.
4. Mina gummistövlar är trasiga.
5. Jag gillar att dricka varm choklad på morgonen.
6. Mitt hår ser stört ut på morgnarna.
7. Jag går alltid för sent hemifrån och får skynda mig till bussen.
8. Jag gillar att åka buss själv.
9. Jag gillar att åka tåg själv också.
10. Tänker väldigt mycket på vad jag äter, men orkar inte sluta äta onyttiga saker fast jag får ångest efteråt.
11. Jag gillar numret 11.
12. Jag avskyr att städa. TRÅKIGT
13. Ogillar även att skynda mig.
14. Matte är mitt hat-ämne i skolan. Klarade ändå VG i matte B. Är stolt. Och glad att jag slipper läsa mer matte.
15. Jag älskar dans. Skulle gärna dansa hela mittt liv.
16. Jag gillar att sjunga.
17. Ibland saknar jag skolan på loven bara för att jag saknar mina vänner.
18. Jag tycker att skolans "ugnsfärs" är hemsk.
19. Jag tycker att det är jättejobbigt om jag måste ta buss 58 hem för då får jag lov att gå hela 1,7 km.
20. Jag sätter mig alltid vid datorn när jag kommer hem, hur mycket läxor jag än har, och sen dör jag av stress över läxorna och gör dem mitt i natten.

Tråkiga saker, men sanna. Kommer fler nån annan gång (:


Premiären

Premiären i lördags gick toppen! Det var fantastiskt roligt med en riktig publik! De skrattade, klappade och på slutet fick vi stående ovationer, det var helt fantastiskt! Jag fick blommor och sånt, men det bästa med hela föreställningen var efteråt, när pappa sa att han var stolt över mig. Jag älskar mina föräldrar.

Vi fick bra recensioner också!
http://www.dt.se/noje/article794473.ece


Foto: Lars Dafgård


Genrepet gick...

...bra faktiskt! Ska man tro på skrock så är det dumt när genrepet går bra, men jag har redan både gått under stegar och tackat för lyckönskningar, och än har det inte blivit katastrof.
Ser så mycket fram emot lördagen och premiären! Det var riktigt roligt att ha en publik idag, och på lördag blir det ännu mer folk. Tjoho!
I'm having a good time.
Puss!

framtiden

Jag var nyss inne på http://framtiden.amf.se/ och skickade ett mail, som kommer fram om 20 år. 2030! Helt galet att det går att göra sånt. Tänk hur annorlunda allt kommer att vara om 20 år. Ett år är lång tid, och 20 år är... en jäkla massa tid! Det är lite läskigt att tänka på hur allt kommer att vara år 2030. Diskuterade det lite med min bästa vän som jag skickade mailet till. Tänk om man kommer kunna flyga till affären på några sekunder, haha. Praktiskt! Eller kanske att man bara kan klicka på en knapp och så teleporteras allt till kylen direkt. Och vad kul det vore att kunna teleportera sig själv! Fast det skulle nog bli tråkigt att resa tillslut, eftersom man skulle göra det hela tiden. Men tänk att dra till New York på lunchen typ. Haha! Eller tänk om allt vänder och vi går tillbaka i utvecklingen, typ... till stenåldern. Isåfall tänker jag ändå behålla min mobil! Så det så.



ksghdfjhlzyt!

^Så känns det! För idag är det genrep av Little Shop of Horrors! Jäklar vad nervös jag är. Men fyfasen vad kul. Kommer ihåg när jag skulle göra audition för ett halvår sen (???????? shit vad tiden går fort!), jag var så förbannat nervös när jag skulle sjunga. Men jag gick vidare till dansaudition, som också gick bra, och sen till en till sångaudition som jag tyckte gick rakt åt helvete. Jag var helt förstörd och trodde att jag hade sabbat allt, men sen fick jag ett telefonsamtal av Stina-Kari, och efter det var det glädjetårar istället. Sen dess har jag haft det fantastiskt roligt. I augusti började vi repa, och det har absolut varit värt det att inte ha några lediga helger. Och nu står vi här, och har generalrepetition ikväll. DA-DOO!


Här är vi, dansarna. (Det där gjorde jävligt ont)


RSS 2.0