igår/idag

Hej! Har haft en superbra långhelg :)
Var ju först hos pappa fredag-söndag och sen igår kväll åkte jag in till Borlänge och skulle på fest hos NorriZ. Haha höll på att inte hitta först men ah, sen hitta jag iaf ;) Tur det!
Först var det bara jag, Vickis, Fanny, Nicklas och NorriZ, vi åt fransk chokladtårta och lyssnade på musik typ, jag fick en cider av NorriZ & vi hade väl kul, sen kom det typ massa mer folk :p Kände inte alla men ja, kul var det iaf, allmänt flummigt, haha. Men jag hade jätteroligt fast jag blev trött.
Alla drog typ runt tolv nånting, eller det vete sjutton vad klockan var. Men typ nåt sånt. Jag och NorriZ följde Vickis hem, sen på vägen tillbaka skrämde vi upp varann så jävla mycket, haha jag var riktigt rädd när vi gick över tivoliplatsen och så plötsligt var det nåt som lät. Jag bara hoppa till typ.
Men aa, jag skulle sova hemma hos NorriZ men vi kunde ju aldrig hålla käften utan bara snackade, så blev klockan typ 3 och då somnade han i soffan men jag låg fasen vaken till typ halv 6 och sen vaknade jag vid 9, trött som tusan. Vet ej varför jag inte kunde sova. Blev chokladtårta till frukost och så åkte jag hem med 11.50-bussen efter att vi hade stört oss lite lagom länge på "jackpot" på tv.n.
Idag har jag typ bara sovit, chillat, och så har jag bakat fika till imorgon. Vi har fikatisdagar i klassen ;)
Ska till doktorn imorgon, för handen som jag har ont i och för körtelfebern som aldrig går över. Så jag missar spanskan imorgon... oh no ;D haha. Och "TYVÄRR" så missar jag ju skollunchen också. Hihih. Blir lite drygt att först åka in på morgonen och ha teater, sen hem och till doktorn och äta, sen tillbaka igen för mentorstid, engelska och dans och sen hem igen. Jag menar det tar ju mellan 25 & 35 min att åka varje gång.
Men ja, nu har ni fått lite koll på vad jag har för mig igen, kan väl räcka så tycker jag. Tjabba!

PS. några bilder också såklart.







Yes, Tjabba!

Kommentarer
Postat av: adam lagerström

alltid lika nice med fest



http://adamlagerstrom.blogg.se

2009-09-21 @ 23:32:20
URL: http://adamlagerstrom.blogg.se/
Postat av: sabina

Vad bra att du har haft dej skoj hörru :D <3 Vi kan vara ngn dag? :) När slutar du på torsdag? Kram <3

2009-09-22 @ 10:02:27
URL: http://sabinasbild.blogg.se/
Postat av: sabina

svar: Taack ;D

2009-09-22 @ 21:39:05
URL: http://sabinasbild.blogg.se/
Postat av: adam lagerström

hatar sådana långatexter.. speciellt på bloggar



http://adamlagerstrom.blogg.se

2009-09-22 @ 23:39:33
URL: http://adamlagerstrom.blogg.se/
Postat av: sabina

Svar: Okej:) alla tkr de vore coolt om jag vågade, men saken är dem om jag passar i de eller inte. Ska fundera på saken :P

2009-09-23 @ 16:12:50
URL: http://sabinasbild.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0